Peryön 23. İnsan Yönetimi Kongresi 16-17 Kasım'da - Son Dakika
Güncel

Peryön 23. İnsan Yönetimi Kongresi 16-17 Kasım'da

PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi'nin 23'üncüsü, bu yıl 16-17 Kasım'da İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

03.09.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100'ü aşkın konuşmacı ve 30'dan fazla oturumda insan yönetimine ilişkin konuların ele alınacağı kongre, katılımcı, konuşmacı ve oturum sayısına göre Avrupa'nın en büyük kongresi olma niteliğini taşıyor. Kongrenin ana sponsorluğunu Doğa İş Güvenliği, Turkcell Akademi, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, yenibiriş.com üstleniyor.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek PERYÖN 23. İnsan Yönetimi Kongresi'nde insan yönetimi farklı yönleriyle Türkiye'den ve dünyadan alanında tanınmış 100'ü aşkın uzman ve profesyonel konuşmacı tarafından ele alınacak. Kongrenin programında birçok dikkat çekici başlıkta oturum ve konuşmacı var. İnsan yönetimi profesyonellerinin buluştuğu dev organizasyona bu yıl yurt dışından katılan konuşmacılar arasında; dünyanın önde gelen gelen "İşyerinde mutluluk uzmanı" Woohoo Inc. Kurucu Başkanı ve Mutluluk Müdürü Alexander Kjerulf, "Aktif yurttaşlık" hareketi ile yüzlerce insanın hayatını değiştiren Ole Kassow, "Çalışan bağlılığı" konusunda dünyaca ünlü uzman David Zinger, Achieve Performance Consulting Group Üst Düzey Yönetici Danışmanı John Alatopoulos, Korn Ferry Yönetici Ortağı Steve Newhall yer alıyor. Türkiye'den ise İstanbul Ticaret Odası (İTO) Eski Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Murat Yalçıntaş, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Sabancı Holding İK Grup Başkanı Neriman Ülsever, B-Fit Kurucusu Bedriye Hülya, Burgan Bank Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazmi Erten, Türkiye'nin en sevilen yazarlarından İzzet Çapa konuşma yapacak isimler arasındalar.

İki gün sürecek kongrenin akış yönetimini ise geçmiş yıllarda olduğu gibi yine gazeteci yazar Fatih Türkmenoğlu üstleniyor.

PERYÖN 23. İnsan Yönetimi Kongresi'nin açılışını PERYÖN Başkanı Sevilay Pezek Yangın gerçekleştirecek. Yangın "Yeni dünya düzeninde insan yönetimi" başlıklı konuşmasında, rekabetçi ve değişen koşullarda şirketlerin başarılı olmaları için potansiyel yönetimine ve İnsan Yönetimi profesyonellerinin rolüne değinecek. Yangın, "Türkiye'nin gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmesinin yolu insan gücü potansiyelini en doğru şekilde kullanmasından geçiyor. PERYÖN olarak organizasyonlar özelinde bu amacı gerçekleştirmek için çaba gösteriyor, kurumların İnsan Yönetimi becerilerini en üst seviyeye taşımaları için destek oluyoruz. PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi de Türkiye'de İnsan Yönetimini geliştirmek misyonumuz doğrultusunda, İnsan Yönetimi profesyonellerini, alanında uzmanlar, akademisyenler ve başarılı şirket uygulamaları ve tedarikçilerle buluşturduğumuz çok önemli bir etkinlik. Kongre içeriği akademi, iş ve kamu dünyasından temsilcilerin dahil olduğu PERYÖN Kongre Danışma Kurulu ve üyelerimizden oluşan Kongre Komitesi tarafından, yeni yaklaşımlar, son gelişmeler hassasiyetle takip edilerek belirleniyor. Böylece insan yönetiminin değişen ve gelişen gündemini kongremize taşıyoruz. 23 yıldan bu yana kesintisiz olarak gerçekleşen ve her yıl daha da büyüyen kongremiz uluslararası anlamda da çok önemli bir aşama kaydetti. 2011'de Avrupa İnsan Yönetimi Kongresi'ne ev sahipliği yapmıştık, 2016'daysa Dünya İnsan Yönetimi Kongresi'ne ilk kez ev sahipliği yapacağız. Tüm dünyadan İnsan Yönetimi profesyonellerini Türkiye'de ağırlayacağız ve insan yönetiminin gündemi Türkiye'de, İstanbul'da belirlenecek. PERYÖN'ün tüm bunları insan yönetimine gönül vermiş kurumların ve üyelerinin desteğiyle yapıyor olması bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Kurucularımızın hayali olan bu noktaya gelmekten hepimiz büyük bir heyecan ve onur duyuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Peryön 23. İnsan Yönetimi Kongresi 16-17 Kasım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 'Kadere Yolculuk' adlı kitabı için imza günü düzenledi
    12:04 Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 'Kadere Yolculuk' adlı kitabı için imza günü düzenledi

    Sadullah Efe, engelli bireylerin gerçek hayat hikayelerinden yola çıkarak kaleme aldığı 'Kadere Yolculuk' adlı hikaye kitabının tanıtımını yaptı. Kitap, engelli bireylerin engellilik nedenlerini, günlük hayatta yaşadıkları zorlukları ve toplumdan beklentilerini ele alıyor. Kitap, ARES yayıncılık tarafından bin adet basıldı ve kitap evlerinden ve internet satış sitelerinden temin edilebilir.

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: Şişli Belediye Başkanı Şüpheli Sıfatıyla İfade Verdi
    12:03 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: Şişli Belediye Başkanı Şüpheli Sıfatıyla İfade Verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ederken, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Şişli Belediye Başkanı şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Soruşturma, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla başlamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu görüntülere ilişkin resen soruşturma başlatmış ve birçok kişinin ifadesini almıştı.

  • Edirne Ticaret Borsasında Buğdayın Kilogramı En Yüksek Fiyattan Satıldı
    12:03 Edirne Ticaret Borsasında Buğdayın Kilogramı En Yüksek Fiyattan Satıldı

    Edirne Ticaret Borsasında buğdayın kilogramı en yüksek 9,249 liradan satıldı. Borsada işlem gören diğer ürünler arasında ise ayçiçeği bulunuyor. Ayçiçeği kilogramı ise en düşük 16,768 lira, en yüksek 18,515 liradan alıcı buldu.

  • Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Arttırıyor
    12:01 Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Arttırıyor

    Oto bakım ustası Ali Curu, kış mevsiminin bitmesine rağmen kar lastiği kullanımının kaza riskini arttırdığını belirtti. Kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Nisan 2024'te sona ereceğini hatırlatan Curu, yaz aylarında kış lastiği kullanmanın yakıt artışına ve kaza riskine neden olduğunu vurguladı. Kış lastiklerinin fren performansının düştüğü ve yakıt tüketimini artırdığına dikkat çeken Curu, yaz lastiği kullanımını önerdi.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı
    11:59 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı

    Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 200 uyuşturucu hap ve 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement