Peş Peşe Ölen Çifte Özel Tabut - Son Dakika
Güncel

Peş Peşe Ölen Çifte Özel Tabut

Peş Peşe Ölen Çifte Özel Tabut

Adana’nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Çukurkışla Mahallesi’nde hastalanarak ölen 4 büyükbaş hayvanla temas kurduktan sonra rahatsızlanarak tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri, bulaşıcı riskine karşılık dezenfekte edildikten sonra çivi ile kapatılan tabutla toprağa verilmek üzere götürüldü.

08.07.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Çukurkışla Mahallesi'nde hastalanarak ölen 4 büyükbaş hayvanla temas kurduktan sonra rahatsızlanarak tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri, bulaşıcı riskine karşılık dezenfekte edildikten sonra çivi ile kapatılan tabutla toprağa verilmek üzere götürüldü.

Çukurkışla Mahallesi Kireç mevkisinde 10 gün önce Tahsin Özmen'in büyükbaş hayvanlarının rahatsızlanmasının ardından 4 büyükbaş hayvan telef olurken, aynı gün Zülfiye Özmen, dün ise Selahattin-Mine Özmen tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Özmen çiftinin ve hayvanların neden öldüğü kesin olarak belirlenemeyince hastalığın bulaşıcı olması riskine karşılık çok sıkı tedbirler alındı.

Cenazelerin hazırlanması için de özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekibin dezenfekte ettiği Selahattin ve Mine Özmen çiftinin cenazeleri daha sonra özel olarak hazırlanan tabuta konuldu. Tabutun kapağı da çivi çakılarak kapatıldı.

Daha sonra cenazeler ailelerine teslim edildikten sonra toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Tufanbeyli'nin Çukurkışla Mahallesi'ne götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Peş Peşe Ölen Çifte Özel Tabut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement