Pet İstanbul Fuarı 3-6 Eylül'de - Son Dakika
Yerel

Pet İstanbul Fuarı 3-6 Eylül'de

Pet İstanbul 4. Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 03-06 Eylül 2015’te kapılarını açmak üzere hazırlıklarına başladı.

09.04.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pet İstanbul 4. Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 03-06 Eylül 2015'te kapılarını açmak üzere hazırlıklarına başladı.

2012 yılında 20 firma ve bin 100 metrekare alanda ilki gerçekleştirilen Türkiye'nin Tek Evcil Hayvan Ürünleri İhtisas Fuarı arada geçen iki fuarla daha da büyüdü. 2014 yılında 76 firmanın katılımı 25 bine yakın ziyaretçisi ve 7 bin 500 metrekare alana yayılan fuar 2015 yılında KOSGEB tarafından desteklenen fuarlar kapsamına alındı.

Konuyla ilgili fuarın organizatörü Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Sayın Selçuk Çetin şunları söyledi:

"3 yıldır söylediğimiz bir şey var. Dünya pazarı çok büyük biz ülkemizin bundan en iyi şekilde yararlanmasını istiyoruz. Evcil hayvan ürünleri sektörünün ilk defa KOSGEB tarafından bu fuarla destek kapsamına alınmış almasından dolayı çok mutluyuz. Yakın zamanda fuarın ismine uluslararası ibaresini de ekleyerek dünya fuarlar listesine gireceğiz. Bu yurtdışındaki iş adamlarının sektörümüze bakışını değiştirecektir. Şimdiden heyecanla 2015'i bekliyoruz. Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne, İstanbul Veteriner Hekimler Odası'na, Evcil Hayvancılık İş Adamları Derneği'ne, tüm sektör temsilcileri ve hayvan severlere teşekkür ederim."

Pet İstanbul Fuarı bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi'nde daha da büyüyerek gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pet İstanbul Fuarı 3-6 Eylül'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement