Petek Dinçöz'e Büyük Şok! - Son Dakika
Magazin

Petek Dinçöz'e Büyük Şok!

Petek Dinçöz\'e Büyük Şok!

Petek Dinçöz'ün eski eşine açtığı davalar "takipsizlik"le sonuçlandı.

07.05.2013 22:03  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12.Aile Mahkemesi, Dinçöz ve annesine "yeniden" "uzaklaştırma" kararı verdi.

Bu arada, Petek Dinçöz'ün Can Tanrıyar'a açtığı hakaret ve iftira davası istekleri "takipsizlikle" sonuçlanırken, son "tedbir" kararı; Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine dair çıkartılan 6284 sayılı kanun gereğince, bu kez yine "erkek" tarafının, Can Tanrıyar'ın lehine verildi.

İŞTE YENİ KARAR

1- Petek Dinçöz ve annesi Can Tanrıyar'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamalarına

2- Petek Dinçöz ve annesinin Can Tanrıyar'ın konutuna yaklaşmamalarına...

3- Can Tanrıyar'ı iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemelerine...

4- Bu önleyici tedbir kararının 3 ay süre ile uygulanmasına...

5- Tedbir kararına aykırı davranmaları halinde Petek Dinçöz ve annesinin zorlama hapsine hükmedileceği durumunun ihtarına...

karar verildi.

Ve kararda, "Dosyadaki tüm delillerin tetkiki ve değerlendirilmesi sonucunda, ısrarlı takip mağduru olarak kabul edilen talepte bulunanın şiddete uğrama tehlikesi devam ettiğinden 6284 Sayılı yasa koşullarının gerçekleştiği anlaşılmaktadır" denildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Toplumun az da olsa bir kesiminde, sanki Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün peşindeymiş gibi bir izlenim vardı. Çünkü Dinçöz, katıldığı programlarda, hakkındaki "tedbir" kararını gizliyor, "Ben konuşmak istemiyorum" diyor ve "naif" davranıyor gibi görünüyordu. Ama aslında, mahkemece daha önceden de konuşması yasaklanmıştı!...

Bu durumu sürdürmek isteyen Dinçöz, son olarak dün katıldığı bir tv programında Ebru Şallı'ya "Can her şeyi silip yeniden başlamak istiyormuş, sen de bunu duymuşsundur" diye sordurup "evet" cevabı vermişti!.. Tanrıyar da bu konuşma üzerine isyan etmiş ve tüm tedbir kararlarına aykırı davranan Petek Dinçöz'e, "Ben asla böyle bir talepte bulunmadım. Hayal dünyası bu... 6 aydır, benim böyle bir cümlem ya da bir mesajım olmadı. Vallahi pes... Ben sadece dost kalalım, düşman görünüp elaleme rezil olmayalım dedim. Ama neden böyle yapıyorlar, anlayamıyorum. Benim yakamı bırak" demişti.

PETEK'İN AÇTIĞI DAVA YOK!

İşin ilginç yanı, TV'de ve basında sürekli Can Tanrıyar'a dava açtığını anlatan Dinçöz'ün, şu anda Can Tanrıyar'a açılmış ve mahkemece kabul edilmiş bir davası olmadığı ortaya çıktı. Dinçöz'ün başvuruları "takipsizlikle" sonuçlanmış.

Dinçöz'ün bunu bilerek mi yanlış söylediği veya kendisinin mi yanlış bilgilendirildiği konusu ise soru işareti!..

KONU KAPANDI MI?

Bu yeni kararla birlikte artık Petek Dinçöz-Can Tanrıyar konusunun kapanacağı ileri sürülüyor.

Tanrıyar, "Artık bu tedbir kararından sonra bence asla tahrik edecek bir şeyler yapmazlar kanısındayım. Ne acıdır ki, kadına karşı şiddetin önlenmesi kanununda, karar bir kadının aleyhine çıktı. Bu az görülür bir durum... Sürekli onlar beni "bu" duruma taşımaya çalıştılar ama bilgi ve belgeler tam aksini gösterince, mahkeme de bu kararı verdi. Ben aylarca dost kalmak için çabaladım ama herhalde ayrılmayı isteyen taraf ben olduğum için Petek buna biraz fazla alındı, gücendi. Ancak, bu mahkeme kararından sonra artık bu davranışına devam etmeyecektir kanaatindeyim" dedi.

YENİDEN EVLENECEKLER Mİ?

Tanrıyar, "Dinçöz yeniden evlenmek istiyormuş, ne diyorsunuz?.." sorusuna ise "Tabi ki en doğal hakkı... İnşallah kısa zamanda birini bulur. Ben onun her zaman mutlu olmasını isterim. Ama her gün kanal kanal gezip, ben birini arıyorum demesini de eski eşime yakıştıramadığımı söyleyebilirim. Çünkü hoş, güzel bir kadın... Zaten talibi çoktur. Ama her gün davetiye dağıtır gibi böyle davranmasını; onu benimleyken bir aile kızı gibi gören eski aile dostlarımız da ayıplıyor. Bu işler kısmet... İnşallah önüne iyi bir kısmet çıkar da evlenir, inşallah kendini rezil etmez. En kötü, "eski" tanıdıkları var, bildik birisiyle de evlenebilir, panik yapmasına gerek yok!!! Aynı temenni benim için de geçerli... Her şey kısmet... Ama ben her gün çıkıp, bir kız arıyorum demeyeceğim!.. Çünkü benim kimseye nispet yapmaya niyetim yok. Ben laf olarak değil, gerçekten önüme bakıyorum. Kısmetse karşıma çıkacaktır. Allah ikimizi de mutlu etsin... Tek dileğim bu film artık bitsin, sıktı çünkü... Ben eski eşe düşman olacak tiplerden değilim... Petek de etrafındakilerin etkisinden kurtulduğunda umarım bazı gerçekleri görür ve dost-arkadaş oluruz. En azından, başka hayatlarda ama dost olarak bu dünyadaki yerimizi alırız. Kavgadan kime ne fayda var, ama anlatamadım bir türlü" dedi.

KİTAP DEDİKODUSU!

Can Tanrıyar, "Ben artık dedikodulardan da uzak duracağım. O da durmalı... Bir kitap yazdığı, hatta bunun yayınlanması için birilerine verdiği söyleniyor piyasada... Bilmiyorum doğru mu yalan mı, dedikodu mu?... Ama gerçekse bu hareket de doğru değil bence... Yazdıkları sadece benimle ilgili ise önemli değil, problem yok. Bende çekinecek hiçbir şey yok. Ama kendisiyle birlikte başkalarının hayatını karıştırıyorsa, hiç doğru yapmaz. Eski eşim olduğu için sıkıntı yaşamasını istemem. Her zaman söyledim. Bana tüm bunları yapmasına rağmen, başı sıkıştığında her zaman beni arayabilir. Ama özel hayatları kaleme almak çok sakıncalıdır. Yıllarca magazin işi yapmış ama hiç bazı şeyleri kaleme dökmemiş, sırları kendi içinde saklayan biri olarak bunu da özellikle belirtmek istiyorum. Umarım dedikodular doğru değildir. Çünkü beni bile bir sürü arayan oldu. "Hiçbir bilgim, alakam yok" dedim. Neyse, doğruysa da vazgeçer inşallah...

İnsan bazen kendini önemsemeyebilir ama başkalarının da bir ailesi ve hayatı var. Bence bunun da hesabını iyi yapacaktır, yapmalıdır bence... Şimdilik dedikodu diyelim, geçelim en azından. ve kaybedilen davalardan sonra yine bir takım bahanelerle yeni davalar açmaya kalkarsa, hakikaten artık topluma rezil oluruz. Bunun bir sonu olmalı... Bu tedbir kararı umarım, Petek'e ne yaptığını, nerde olduğunu, nereye koştuğunu göstermiştir. Laf ve dedikoduyla bir yere varılamadığı ancak delil ve belgelerin mahkemede nasıl sonuç verdiğinin çok önemli bir örneğini yaşıyoruz"

ÖLÜM HABERİNİ GETİRENE ÖDÜL!!!

Can Tanrıyar, artık finale gelinen bu olayda, kendisini en çok üzen konuyu ise şöyle aktardı: "Çok yakın bir ortak dostumuza, "Can'ın ölüm haberini getirene ödül vereceğim" demiş. O ortak dostumuz da zaten bu konuşmadan sonra onunla tüm görüşmesini noktalamış. İnanamadım. Bu beni en çok yaralayan konuşmadır. Hep yalan olmasını temenni ettim. Ama ortak dostumuz yemin ederek "doğru" dedi. Ne diyeyim artık?.. İnşallah bu tedbir kararıyla birlikte, arkamdan da konuşmayı keser. Allah yolunu açık etsin... Ben ölümümü isteyene bile beddua etmem. ve bu olaylardan bir ders aldım: " Ego'su yüksek, ünlü olmuş birisinden ayrılacaksan, asla sen ayrılma, ne yap et o ayrılsın, yoksa başına gelmeyen kalmaz!.." Ve... Bundan sonra ben de asla konuşmak istemiyorum"

Kaynak: Uçankuş

İŞTE 12.AİLE MAHKEMESİNİN KARARI:

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz'e Büyük Şok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement