Petek'ten 1 Kasım Öncesi Müjdeler - Son Dakika
Politika

Petek'ten 1 Kasım Öncesi Müjdeler

Petek\'ten 1 Kasım Öncesi Müjdeler

AK Parti Burdur milletvekili ve milletvekili adayı Reşat Petek, gençlere limitsiz internet, emekliye 13. maaş verileceğini söyledi.

10.10.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur milletvekili ve milletvekili adayı Reşat Petek, gençlere limitsiz internet, emekliye 13. maaş verileceğini söyledi.

AK Parti Burdur Milletvekili ve Adayı Reşat Petek, düzenlediği basın toplantısı ile genel seçim çalışmalarını, şehre sağlanan katkı ve hizmetler ile yeni dönem parti seçim beyannamesinde yer alan önemli noktaları anlattı. Seçim çalışmaları kapsamında, rakip de olsa hiçbir siyasi için özel hayat ve kişisel söylemlerde bulunmadıklarının altını çizen Petek, "Bizim işimiz insanlarla değil, zihin ve politikalarladır" dedi.

Petek, ayrıca yeni dönemde gençlere limitsiz internet ve emekliye de 13. maaş müjdesi verdi. Petek, "Emeklilere her ay yapılan zammın yanı sıra 13 maaş olarak bin 200 TL vererek maddi durumlarında bir iyileştirme yapmaya söz verdik" dedi.

Gençleri önemsediklerini belirten Petek, gençlere sınırsız internet hizmeti sunacak yeni çalışmalar yapılacağını belirtti. Üniversiteyi bitirip, iş kurmak isteyen gençlere ise 50 bin TL tutarında karşılıksız hibe desteği verileceğini müjdeleyen Petek, çiftçilere de yem ve gübrede KDV'nin kaldırılacağını duyurdu.

"ŞEHİT CENAZELERİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPMADIK"

Ülkemizin terör saldırıları ile karşı karşıya kaldığını hatırlatan Petek, "Bir taraftan hükümetimiz kurulamayıp, sıkıntılar yaşandığı bir dönemde, pek çok terör örgütü aynı anda adeta düğmeye basarak saldırılara başladılar. Buradan sivil vatandaşlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, dükkanında çorbasını yapan çorbacımız veya ekmek almaya giden çocuklarımız, bunların yanında polislerimiz, askerlerimiz. Terör örgütlerinin saldırılarından büyük üzüntü duyuyoruz. Burdur'da da bir askerimiz şehit oldu. Bunun acısını beraber yaşadık. Bu noktada söylemek istediğimi şu biz asla şehit cenazeleri üzerinden siyasi istismar yapmadık. Bu konuda hassasiyet gösterdik. Bu AK Parti'nin değil, bu diğer partilerin milletimizin sorunudur. Terörle mücadeleyi biz böyle görüyoruz. Ülkemizin birliğine dirliğine karşı dış odakların talimatları ile başlanan bu saldırılara fark gözetmeksizin topyekün hareket edilmesi gerektiğine böyle bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Seçimlerde sonuç ne olur ise olsun, siyasal krizin yaşanmayacağı bir sisteminin inşa edilmesi gerektiğinin altını çizen Petek, "Bu sistemi önemsiyoruz. Seçim beyannamesinde bunun altı çizildi" ifadesini kullandı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Petek'ten 1 Kasım Öncesi Müjdeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement