Petlas'dan Yeşil Kırşehirspor'a Destek - Son Dakika
Yerel

Petlas'dan Yeşil Kırşehirspor'a Destek

Petlas\'dan Yeşil Kırşehirspor\'a Destek

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve maddi sıkıntı yaşayan Yeşil Kırşehirspor'a Petlas AŞ'nin destek vereceğini söyledi.

06.03.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve maddi sıkıntı yaşayan Yeşil Kırşehirspor'a Petlas AŞ'nin destek vereceğini söyledi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, Petlas AŞ yönetim kurulu üyleri Sabri ve Mustafa Özcan'ın, Yeşil Kırşehirspor'a 25 bin lira destek verdiğini kaydetti.

Petlas'a yaptığı son yatırımlardan dolayı teşekkür eden Çalışkan, şöyle devam etti:

"Petlas, bugün 2 bin 500 kişiye iş veren bir fabrika haline geldi. Yaklaşık 280 milyon dolar yatırım yaparak, bin ton lastik üreten fabrikayı 10 bin ton lastik üreten bir kapasiteye ulaştırdılar. Biz de Kırşehir'in siyasileri olarak fabrikamızın her konuda daha iyi bir noktaya gelebilmesi için her zaman elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Petlas, yaptığı üretim ve sağladığı istihdamın yanı sıra sosyal projelere ve spora da her zaman destek vermektedir. Aldığı galibiyetlerle yüzümüzü güldüren, her geçen gün daha da başarılı bir gelecek vaat eden ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimizin takımı Yeşil Kırşehirspor'a sağladıkları 25 bin lira için de teşekkür ediyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Petlas'dan Yeşil Kırşehirspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement