Petrol-iş Sendikası Turnuvası'nda Şampiyon Ravago - Son Dakika
Yerel

Petrol-iş Sendikası Turnuvası'nda Şampiyon Ravago

Petrol-iş Sendikası Turnuvası\'nda Şampiyon Ravago

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Ahmet Akdoğan anısına geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon, Tüpraş Korumayı 2-1 mağlup eden Ravago takımı oldu.

18.06.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Ahmet Akdoğan anısına geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon, Tüpraş Korumayı 2-1 mağlup eden Ravago takımı oldu.

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi'nin, Petkim Petrokimya Holding A.Ş çalışanı Ahmet Akdoğan anısına düzenlediği turnuvanın şampiyonu belli oldu. 14 Nisan 2015 tarihinde başlayan ve 117 karşılaşmanın oynandığı turnuvaya Petkim, Tüpraş, Ravago ve Star Rafinerisi'den 44 takım katıldı. Turnuvanın en centilmen takımı PAK-MAK olurken, en centilmen oyuncusu Fırtına takımından Nadi Kartal oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi ünvanına ise Ravago takımının kalecisi Enver Güngör layık görüldü. Futbol turnuvasında şampiyon, Tüpraş Korumayı 2-1 mağlup eden Ravago takımı oldu. Petkim sahasında oynanan final maçında şampiyonluğu elde eden Ravago takımı, kupasını Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay'ın elinden aldı.

Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, "Bu turnuva, dostluk ve dayanışma turnuvasıydı. Bu yüzden bizim için bu turnuvanın kazananı da kaybedeni de yok. Ancak turnuvanın şampiyonu olan Ravago takımını da tebrik ederim. Ayrıca turnuvada bizlerden desteklerini esirgemeyen Petkim, Tüpraş, Ravago ve Star Rafinerisinin yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Petrol-iş Sendikası Turnuvası'nda Şampiyon Ravago - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement