Petrolspor Akademi Liginde Galibiyet Beklentisi - Son Dakika
Spor

Petrolspor Akademi Liginde Galibiyet Beklentisi

Petrolspor Akademi Liginde Galibiyet Beklentisi

Batman Petrolspor U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 futbol takımları önümüzdeki hafta Batman ve Malatya'da oynanacak olan karşılaşmalar ile karşı karşıya geliyorlar.

20.11.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akademi liginde mücadele eden Batman Petrol spor U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 futbol takımları önümüzdeki hafta cumartesi ve pazar günü Batman ve Malatya'da oynanacak olan karşılaşmalar ile karşı karşıya geliyorlar.

Yeni Malatya spor karşılaşmasının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Batman petrol spor futbol takımları Malatya'yı gözüne kestirdi.

Batman petrol spor futbol alt yapı sorumlusu Ender Taptık, "Tüm futbol takımlarımız yeniden bir yapılanmaya giderek sezona kolej takımları havasında başladılar. Centilmenlik kuralları çerçevesinde oynadığımız karşılaşmalardan aldığımız galibiyetler ile başarılı sonuçlar bizi olduğu kadar petrol spor ve Batman spor camiasında büyük beğeni kazanmıştır. Bu hafta Batman ve Malatya'da oynanacak olan Akademi ligi karşılaşmalarından tüm yaş gruplarında başarılı sonuçlar bekliyoruz. Hafta boyunca antrenör arkadaşlar ile yaptığımız toplantılarda eksiklerimizi bir kez daha gözden geçirdik. Teknik heyet ve sporcu kardeşlerime inancım sonsuzdur. Bu hafta Malatya'yı devireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor Akademi Liginde Galibiyet Beklentisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement