Petrolspor Başkanı Gülmez'den Taraftarlara Teşekkür - Son Dakika
Spor

Petrolspor Başkanı Gülmez'den Taraftarlara Teşekkür

Petrolspor Başkanı Gülmez\'den Taraftarlara Teşekkür

Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor'un Bodrumspor'a mağlup olmasına rağmen desteklerini sürdüren taraftarlara teşekkür etti.

26.09.2016 17:17  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan gülmez'den taraftara teşekkür

Bodrumspor'a son dakika gölü ile 1–0 mağlup olan Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, takımlarını destekleyen Yarasalar Grubuna ve sporseverlere teşekkür etti.

"MAĞLUP OLMAMIZA RAĞMEN DESTEK GÖRDÜK"

90 dakika boyunca yapılan tezahüratların, küfürsüz olduğuna dikkat çeken Başkan Gülmez "Göreve geldiğimiz günden bu yana maçlarda küfrün olmaması için mücadele ettik. Cefakâr taraftarlarımız, mağlup olmamıza rağmen takımlarını destekledi ve tezahüratlarında küfürlü kelimelerden kaçındı. Maç başında Bodrum'dan gelen birkaç taraftara, 'hoş geldiniz' tezahüratları yapmaları, Bodrumspor taraftarının da Batman lehine tezahüratlarda bulunması, güzel bir manzara oluşturdu. Batman'a gelen her takım, Batmanlıların ve bizlerin misafirleridir. Futbolda her türlü sonucu göze almalıyız. Takımın mağlup olması, bizlerin morallerini bozsa da taraftarların centilmence takımlarını desteklemeleri, bizlerin üzüntüsünü azaltmıştır. Bundan sonraki maçlarda da aynı hassasiyeti göstereceklerine inancım tamdır" şeklinde konuştu.

BODRUMSPOR'DAN TEŞEKKÜR

Bodrumspor resmi internet sitesinde Petrolspor yönetimine ve Batmanlı taraftarlara teşekkür etti. Bodrumspor yöneticileri sosyal medyadan yayınladıkları mesajda, "Bütün taraftarlar, takım ve yöneticilerimizi Batman'da karşılayıp, en iyi şekilde ağırlayan Batman Petrolspor yöneticileri, taraftarlarına ve Batman halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor Başkanı Gülmez'den Taraftarlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement