Petrolspor'da Eş Kaptanlık Dönemi - Son Dakika
Spor

Petrolspor'da Eş Kaptanlık Dönemi

Petrolspor\'da Eş Kaptanlık Dönemi

Toto 3. lig 3. grup Batman temsilcisi Petrolspor, futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, eş kaptanlık dönemi başlattı.

27.07.2015 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol Tarihinde bir ilk!

Spor – Toto 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Petrolspor, Futbol tarihinde bir ilke imza atarak "Eş Kaptanlık" sistemine geçtiğini açıkladı.

Bolu'da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor, 2015-2016 futbol sezonunda yeni bir uygulama getirdi.

Petrolspor yönetimi, takımda Eş Kaptanlık sistemine giderek Eş Kaptanlık görevine Muhammed Kalkan ile kaleci Süleyman Kasap'ı getirdi.

Yönetimin verdiği görevi en iyi şekilde yapacaklarını belirten Eş Kaptanlar; "Takımdaki arkadaşlık ortamı mükemmel. Teknik heyet ile birlikte uyumlu çalışmamız ümit ediyoruz ki lig maçlarına olumlu yansıyacaktır. Başarılı bir sezon geçirmek için takımdaki tüm arkadaşlarla birlikte özverili çalışıyoruz" dediler. Petrolspor Genel Kaptanı Reşit Kaygu, kaptanlık görevlendirmeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bu sezon başkan Aydın Gülmez'in talimatı doğrultusunda takıma Eş Başkanlık sistemini getirdik. Kaptanlık görevini verdiğimiz iki futbolcumuzda takımın en eski iki ismi, ikisi de tecrübeli bu nedenle kaptanlarımızın başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi. Murat Ezgin/www.batmangazetesi.com.tr

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor'da Eş Kaptanlık Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement