Petrolspor File Bekçisi Süleyman Kasap: Takımda Moraller Yüksek - Son Dakika
Spor

Petrolspor File Bekçisi Süleyman Kasap: Takımda Moraller Yüksek

Petrolspor File Bekçisi Süleyman Kasap: Takımda Moraller Yüksek

Petrolspor kalecisi Süleyman Kasap, başarının anahtarının çok çalışmak ve sakin kalmak olarak gösterdi.

30.07.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor kaleci Kasap: Takımımızda en önemli etken moral ve motivasyondur

Batman Petrolspor'un başarılı file bekçisi Süleyman Kasap, takımdaki sorumluluğunu artırarak, arkadaşlarına başarının yolunu anlatıyor.

Sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında Bolu'da çalışmalarını sürdüren kırmızı-Beyazlı ekibin takım kaptanı Süleyman Kasap, takımdaki arkadaşlığın pekiştiğini ve başarılı olabilmek için herkesin üzerine düşeni yapacağını belirtti.

Sezon öncesi takım arkadaşlarıyla sık sık bir araya gelen ve konuşmalar yapan kaptan Süleyman Kasap, başarının anahtarının çok çalışmak ve sakin kalmak olarak gösterdi.

EN BÜYÜK KOZUMUZ

Bu sezon takım kaptanlığına getirilen Süleyman Kasap, antrenman öncesi direksiyon başına geçerek, takım arkadaşlarının moral ve motivesini yükseltmek için çaba harcıyor.

Kasap, "Bu sezon en büyük kozumuz sakinliğimiz olacak" derken "Grupta bulunan takımların yaptıkları transferler bizleri ilgilendirmiyor. En büyük kozumuz genç olmamız ve birlik beraberliğimiz. Sezon içerisinde sakin olacağız, sakin oynayacağız. Her takıma karşı aynı tempoda hazırlanacağız. Her zaman dediğim gibi, biz işimizi yapacağız ve Biz değil rakipler bizi düşünsün" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor File Bekçisi Süleyman Kasap: Takımda Moraller Yüksek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement