Petrolspor, İnegölspor İle Yenişemedi! - Son Dakika
Spor

Petrolspor, İnegölspor İle Yenişemedi!

Petrolspor, İnegölspor İle Yenişemedi!

Yeni sezona Bolu'daki ikinci etap kampta hazırlanan Petrolspor A.Ş. son hazırlık karşılaşmasında İnegölspor ile karşılaştı.

18.08.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Petrolspor, sahaya; Bekir, Tolga, Kıvanç, Hüseyin, Gökhan, Cihan, Tuncay, Cenk, Ali Kemal, Emre Aktaş onbiriyle sahaya çıktı.

Buna karşılık İnegölspor, Tevfik, Cenk, Semih, Ali, Görkem, Muhammed Öz, Mert, Muhammed, Mehmet, Ömer, Mümin kadrosuyla mücadele etti.

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki tara ta rakibine üstünlük sağlayamayınca, karşılaşma başladığı gibi bitti.

Petrolspor, birinci ve ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında şu ana kadar oynadığı 5 hazırlık karşılaşmasından 2 galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi aldı. petrolspor'un şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmadan aldığı sonuçlar şöyle;

Petrolspor- Adanaspor: 2-2 ( Gol: Ali Kemal Özkan-Emin Yalın )
Petrolspor-Derincespor: 1-2 ( Gol: Gökhan Karali )
Petrolspor- Fethiyespor: 1-0 ( Gol: Ali Kemal Özkan )
Petrolspor-Bandırmaspor: 1-0 (Gol: Emre Yüce )
Petrolspor-İnegölspor: 0-0

Bu maçlarda rakip filelere 5 gol atan Kırmızı-Beyazlılar, kalesinde 4 gol gördü.

Bolu kampını tamamlayan Petrolspor, 3 günlük iznin ardından yarın Batman'da toplanacak. Kırmızı-Beyazlılar, 21 Ağustos Perşembe günü Batman 16 Mayıs şehir stadyumunda saat 16.30'da komşu il takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına başlayacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, İnegölspor İle Yenişemedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement