Petrolspor Tökezlemeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Petrolspor Tökezlemeye Başladı

Petrolspor Tökezlemeye Başladı

Petrolspor, sahasında ağırladığı ve uzun süre önde götürdüğü Manavgat maçında son dakikada yediği golle 3 puanı hediye etti.

29.09.2014 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bekleneni veremeyen Petrolspor, sahasında ağırladığı ve uzun süre önde götürdüğü Manavgat maçında son dakikada yediği golle 3 puanı hediye etti.

Batman Petrolspor, sahasında oynadığı ikinci karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını kahretti.

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, geride kalan 4 haftada sadece 1 puan toplayabildi.

Aldığı kötü sonuçların ardından sahasında ağırladığı Manavgat Evrenseki karşısına mutlak 3 puan için çıkan Petrolspor, son dakikada yediği gol ile yıkıldı.

Yağmur altında oynanan karşılaşmada futbolcular zor anlar yaşadı. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada öne geçen Kırmızı-Beyazlılar, Manavgatsporlu Baran'a engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Kırmızı-Beyazlı evsahibi ekip Petrolspor, 39. Dakikada öne geçti. Ali Kemal aldığı pasla kaleci ile karşı karşaya kaldığı posizyonda topu filelere bıraktı: 1-0. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yaraya iki takımda forma değiştirerek başladı. Kötü futbol sergileyen Petrolspor, 73. Dakikada golü kalesinde gördü. Bu dakikada Ömer'in arapasıyla buluşan Baran, cezasahasının dışından topu köşeye bıraktı: 1-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 90+3. Dakikada yine sahneye çıkan Baran, cezasahasının dışından kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 1-2. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte taraftarların yoğun protestosu vardı. Taraftarlar, sahadan galibiyetle ayrılan Manavgat Evrenseki'li futbolcuları alkışladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor Tökezlemeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement