Petrolsporlu Futbolculara Süper Lig Kancası - Son Dakika
Spor

Petrolsporlu Futbolculara Süper Lig Kancası

Petrolsporlu Futbolculara Süper Lig Kancası

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki takım oyuncuları, süper lig takımlarının ilgisini çekti.

17.10.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda birçok başarıya imza atan TPAO Petrol spor'lu futbolculara talepler artıyor.

Süper Lig Kulüpleri başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok seçkin kulüplerinden transfer teklifleri yağmaya devam ediyor.

Yapılan görüşmeler sonucu Bünyamin Kalkan, Ahmet Doğan, İbrahim İnal, Gaziantep Büyük Şehir Spor ile anlaşırken, İbrahim Sumu Konyaspor, Hakan Aydın Demir Çelik Karabükspor ile prensip anlaşmasına vardı.

AKIN, "PETROLPSOR BİR SPOR VE EĞİTİM OKULUDUR"

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Yarının teminatı olan Batmanlı sporcu kardeşlerimizi sosyal projeler kapsamında, yarınlara hazırlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Sezon başından beri alt yapımızda bulunan 5 tane sporcu kardeşlerime süper lig kulüpleri başta olmak üzere Türkiye'nin seçkin spor kulüplerinden transfer teklifi gelmişti. Gerek sporcuların aileleri ve gerekse de teknik heyetle yaptığımız görüşmeler sonucu ailelerin istekleri doğrultusunda bu sporcu kardeşlerimizin önünü açmak için gereken kolaylık sağlanmıştır. Bu arkadaşlarımız Petrolspor'dan başka kulüplere transfer olmuştur. Adeta bir sporcu fabrikası olan Petrolsporun maziye dönmesi bizi olduğu kadar tüm Batmanlı sporseverleri sevindiriştir. Gittikleri kulüplerde kendilerine üstün başarılar diliyorum. Batmanı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolsporlu Futbolculara Süper Lig Kancası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement