Peyasspor Sezona Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Yerel

Peyasspor Sezona Galibiyetle Başladı

Peyasspor Sezona Galibiyetle Başladı

Erkekler Voleybol 2. Lig 5. Grup Takımlarından Diyarbakır Peyasspor, ligin ilk maçında Mardin Midyat Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

19.10.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Voleybol 2. Lig 5. Grup Takımlarından Diyarbakır Peyas spor, ligin ilk maçında Mardin Midyat Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Peyasspor Kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, ligin ilk maçında Mardin Midyat Belediyespor'u üstün bir oyun sonunda mağlup ettikleri belirtildi. Açıklamada, "Sporcularımız alt yapıdan yetişmiş ve bu kulübe hiç bir karşılık beklemeden hizmet eden voleybol sevenlerden oluşmaktadır. Öz kaynaklarımızla idame edilen kulübümüz lig sonunda hakkettiği yerde olacağından şüphemiz bulunmamaktadır. Bizim gibi kurum kulübü olmayan spor kulüplerinin şartları çok zor olmakla beraber çevreden yapılan destekler bize ayrı bir güç sağlamaktadır" denildi.

Futbolun çok desteklendiği bir toplumda profesyonel olarak voleybolda faaliyet gösteren kulüplerinin diğer branşları da faaliyetlerde bulunulduğu açıklama, şöyle tamamlandı:

"Diğer amatör branşlara da faaliyetlerimizi kendi imkanlarımızla devam ettireceğiz. Bu münasebetle kulübümüze salon tahsisi yapan, bizlere katkı sağlayan başta spordan sorumlu İl Vali Yardımcısı Tuğba Koşal'a, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e, Cizrelioğlu Lisesi Müdürü Hikmet Toz ile bizlere malzeme desteğinde bulunan Club Marduk'un sahibi Şemsettin Atasoy'a teşekkür ediyoruz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Peyasspor Sezona Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement