Peygamber Sevgisi Salonu Sığmadı - Son Dakika
Yerel

Peygamber Sevgisi Salonu Sığmadı

Peygamber Sevgisi Salonu Sığmadı

Mamak Belediyesi’nin, Hz. Peygamberin dünyaya gelişinin 1443. yıldönümü dolayısıyla düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Programı Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

27.04.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin, Hz. Peygamberin dünyaya gelişinin 1443. yıldönümü dolayısıyla düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Programı Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Program kapsamında Mamaklılar, Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ile buluştu. Programa Mamak Belediye Başkanvekili Faruk Gültekin, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve gencinden yaşlısına binlerce Mamaklı katıldı. Hatipoğlu, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in örnek hayatından kesitleri anlattığı konuşmasında "İnsanlık tarihinin en büyük inkılapçısını her yıl nisan aylarında yeniden anıyoruz. Bizler de bunu bir vesile bilip, O'nu tanıtmak için salonlara koşuyoruz. Bizlerle sizi buluşturan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Başkanvekili Gültekin de, "Yoğun programı arasında davetimize icabet edip, bizlere bu anlamlı günde doyumsuz bir peygamber sevgisi ve Kutlu Doğum heyecanı yaşatan hocamıza Mamaklılar adına teşekkür ederim" dedi.

GÖNÜLLERE TAHT KURDU

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun, Hz. Peygamberin hayatından kesitleri ve örnek ahlakını anlattığı programa yoğun ilgi gösteren Mamaklılara 5 bin kişilik kapalı spor salonu da yetmedi. Hatipoğlu'nu izlemeye gelen binlerce vatandaş salonda yer bulamayınca merdiven boşluklarından ve sahnenin önündeki alandan izledi. Program Grup Sahra'nın okuduğu ilahilerle başladı. Ardından Mamak Belediyesi Semazen Topluluğu'nun gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Sohbet havasında gerçekleşen programda Hatipoğlu, gönüllere bir kez daha taht kurdu. Yaklaşık 2 saat süren sohbet sırasında Hatipoğlu birlik, beraberlik ve barış mesajı verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Peygamber Sevgisi Salonu Sığmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement