Peyzaj Çalışmaları İlgi Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Peyzaj Çalışmaları İlgi Çekiyor

Peyzaj Çalışmaları İlgi Çekiyor

Menderes Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor.

29.09.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarda yapılan uygulamalar ise vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları büyük ilgi topladı. Menderes'in dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalarda ilçeye özgü sembollerden ilham alındı. Nazar boncuğu, Türk bayrağı gibi çeşitli çalışmaların yeşile işlenmesi ile ortaya renkli görüntüler çıktı. Renkli dolamit taşları ve mevsimlik çiçekler kullanılarak hayata geçen çalışmalar orta refüjlerde, kavşaklarda, düğün salonunda ve yeni yapılan parklarda gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

İlçenin her noktasında yeşillendirme çalışmalarının süreceğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " İlçemizde yeşillendirme çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Daha yeşil bir Menderes için her türlü çalışmanın içindeyiz. Bunu yaparken sanatsal anlamda da bazı güzellikleri ilçemize kazandırıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarımız güzel çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmaların vatandaşlarımız tarafından beğenildiğini görmek bizi de mutlu ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Peyzaj Çalışmaları İlgi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement