PFDK, Mahmut Uslu'ya 45 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Verdi - Son Dakika
Spor

PFDK, Mahmut Uslu'ya 45 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Verdi

PFDK, Mahmut Uslu\'ya 45 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya derbi sonrası sözleri nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

01.10.2015 17:49  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Mahmut Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.

Kurul, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, Olimpiyat Stadı'nda Doğu ve Batı tribününde yer alan Beşiktaş taraftarlarının kartlarının bir sonraki maçta bloke edilmesi kararını verdi. Ayrıca siyah-beyazlı takıma da 15 bin TL para cezası verildi.

BEŞİKTAŞ'A TRİBÜN YASAĞI

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin 27.09.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU VE BATI tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

MAHMUT USLU'YA 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU'nun 27.09.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Son Dakika Spor PFDK, Mahmut Uslu'ya 45 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Köşebent kafa volkan demirel: Sıfata bak 3 0 Yanıtla
  • feneryum: şikeci derken kim oluyorsun sen kendi işine bak ,,,,,,,,,,, 0 2 Yanıtla

Advertisement