Philsa, Ödülleri Kaptı - Son Dakika
Güncel

Philsa, Ödülleri Kaptı

Philsa, tütün sektöründe en fazla ihracat yapan üç firmadan biri olarak Türkiye'nin İhracat Şampiyonları arasındaki yerini aldı.

04.07.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayrıca, 2012 yılında dünya genelindeki 53 Philip Morris International (PMI) fabrikası arasında 'En İyi Fabrika' seçilen Philsa, bu yıl da aynı ödüle layık görüldü.

Türkiye'nin ve Ege Bölgesi'nin üretim devlerinden Philsa, 2010 yılından bu yana ihracat hacmini 3 kat arttırarak tütün sektöründe en fazla ihracat yapan ilk üç firma arasında yer aldı. Philip Morris/ Sabancı Genel Müdürü Enrique Jimenez, Philsa'nın İhracattaki performansı nedeniyle Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen 'Türkiye'nin İhracat Şampiyonları' töreninde şirket adına ödülü teslim aldı.

Yatırım, istihdam ve ihracat anlamında ülke ve bölge ekonomisine önemli katkıları bulunan Philsa, ayrıca dünya genelindeki 53 Philip Morris International (PMI) fabrikası arasında yapılan değerlendirmede de, 'En İyi Fabrika' ödülüne layık görüldü. Philsa, iki yılda bir yapılan değerlendirme kapsamında 2012 yılında da aynı ödüle layık görülmüştü. 'En İyi Fabrika' ödülü, 'fabrikadaki tüm süreçlerin uygulama ve yönetiminde mükemmeliyeti esas alan bir kültür yaratmak', 'ölçülebilir, önemli ve sürdürülebilir sonuçlar elde ederek dünya genelinde "en iyi uygulama" olmak' ve 'şirketin iş hedeflerine ulaşma yolunda kararlılık ve mükemmeliyet anlayışına sahip olmak' kriterlerine göre veriliyor. PMI bünyesindeki en prestijli ödülün iki kez üst üste sahibi olan Philsa böylelikle Philip Morris Türkiye'nin PMI dünyasındaki konumunu daha da güçlendirdi.

Philip Morris/Sabancı Genel Müdürü Enrique Jimenez, her iki ödülün de gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yaptığımız her işte en iyi olmayı ve Türkiye ekonomisine olan katkımızı giderek artırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, 2010 yılından bu yana, Philsa'nın ihracat hacmini yüzde 302 oranında artırmayı ve ihracat yaptığımız pazar sayısını da 5.5 katına çıkarmayı başardık. Bu konudaki çabalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philsa, Ödülleri Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement