Piazza'da Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Piazza'da Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Sergisi Açıldı

Piazza\'da Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği\'nin Sergisi Açıldı

Piazza AVM’de, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve Peygamberler şehri Şanlıurfa’yı birbirinden güzel sanatsal karelerle anlatan Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin Karma Sergisi, açıldı.

12.10.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Piazza AVM'de, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve Peygamberler şehri Şanlıurfa'yı birbirinden güzel sanatsal karelerle anlatan Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Karma Sergisi, açıldı.

Kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra kültür, sanat ve eğlence alanında düzenlediği etkinliklerle bölgenin çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza AVM'deki karma sergi, ilk gününde büyük ilgiyle karşılandı. Adını, dünyanın ilk tapınağının bulunduğu Göbeklitepe'den alan derneğin, fotoğraf sanatçılarının deklanşörleriyle tespit ettikleri karelerden oluşan karma sergi, Şanlıurfa'yı bütün kültürel dokusuyla Piazza'ya taşıdı. 25 fotoğraf sanatçısının büyülü bir anlatımla vizörden objektife, oradan da kağıda yansıttığı fotoğraflar Piazza'da görsel bir sanat şöleni sundu. Yaşlısından gencine Şanlıurfalı ziyaretçilerin beğeniyle izlediği Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Sergisi 18 Ekim'e kadar ücretsiz olarak gezilebilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'da Göbeklitepe Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement