Piazza'da Hayalleri Süsleyen Otomobil Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Piazza'da Hayalleri Süsleyen Otomobil Kampanyası Devam Ediyor

Piazza\'da Hayalleri Süsleyen Otomobil Kampanyası Devam Ediyor

Şanlıurfa Piazza AVM’nin ilgiyle takip edilen otomobil kampanyasına katılım için son gün 19 Nisan 2015 olarak açıklandı.

09.03.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Piazza AVM'nin ilgiyle takip edilen otomobil kampanyasına katılım için son gün 19 Nisan 2015 olarak açıklandı.

Açıldığı günden itibaren düzenlediği kampanyalarla ziyaretçilerine, hayalleri süsleyen otomobiller armağan eden Şanlıurfa Piazza AVM, Hyundai ix35 kampanyasıyla şanslı bir ziyaretçinin ayaklarını yerden kesmeye hazırlanıyor. 15 Ocak'ta başlayan kampanyaya 19 Nisan 2015 tarihine kadar katılımın olabileceği açıklandı. Hyundai ix35 kampanyası kapsamında, Şanlıurfa Piazza AVM'de yer alan mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, her 100 TL'lik harcama için 1 çekiliş numarası kazanma şansı yakalıyor.

19 Nisan 2015 itibariyle sona erecek kampanya kapsamında Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda AVM'de yapılacak çekilişle kazanan talihli belirlenecek. 19 Nisan 2015'ten sonra açıklanacak çekiliş etkinliğini dileyen tüm ziyaretçiler AVM'de izleyebilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'da Hayalleri Süsleyen Otomobil Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement