Piazza'da Lösemili Çocukların Bowling Keyfi - Son Dakika
Yerel

Piazza'da Lösemili Çocukların Bowling Keyfi

Piazza\'da Lösemili Çocukların Bowling Keyfi

Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Kahramanmaraş Piazza’da düzenlenen Bowling Turnuvası’nda, lösemili çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdiler.

05.11.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Kahramanmaraş Piazza'da düzenlenen Bowling Turnuvası'nda, lösemili çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdiler.

Kahramanmaraş Piazza AVM'de, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda, lösemi tedavisi gören çocuklar ile başta LÖSEV olmak üzere, hastalıkla mücadele eden kurumlara destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bowling turnuvası düzenlendi.

Aileleriyle birlikte geldikleri Piazza AVM'deki bowling salonunda yapılan turnuvaya katılan lösemili çocuklar keyifli saatler geçirdi.

Piazza AVM yönetimi tarafından konuk edilen lösemili çocuklar, bowling oynarken birbirleriyle tatlı bir rekabete girerek, heyecan ve istekle yarıştılar. Lösemili çocuklar ve aileleri daha sonra Piazza AVM yetkilileriyle birlikte yemek yiyerek sohbet etti.

Turnuvada çocuklarının coşkulu hallerini gören aileler ise, organizasyon için Kahramanmaraş Piazza AVM yönetimine teşekkür etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'da Lösemili Çocukların Bowling Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement