Piazza'lardan Anneler Günü Sürprizleri - Son Dakika
Güncel

Piazza'lardan Anneler Günü Sürprizleri

Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Samsunlu Annelere Özel Kutlamalar

02.05.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların sevilen yüzleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova, Anneler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri'nde sevenleriyle buluşurken, Türk pop müziğinin son günlerin romantik isimlerinden Buray en sevilen şarkılarını Samsun Piazza'da anneler için seslendirecek.

Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Samsun'da açıldıkları günden bu yana halkın buluşma noktası haline gelen Piazza AVM'ler, ziyaretçilerini Türkiye'nin ünlü isimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Sosyal ve kültürel etkinliklerle ziyaretçilerinin keyifli anlar yaşamalarını sağlayan Piazza'lar, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, ekranların sevilen yüzleri Zahide Yetiş ve Hande Kazanova ile Türk pop müziğinin en romantik isimlerinden Buray'ı misafir ediyor.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş ve astroloji uzmanı Hande Kazanova, "Biz Bize Sohbetler" etkinliğinde, sevenleriyle buluşacaklar. Konukların sorularını da yanıtlayacak olan ünlü isimler, 7 Mayıs Cumartesi günü 15.30'da Kahramanmaraş Piazza'da, 8 Mayıs Pazar günü de Şanlıurfa Piazza'da olacak.

Samsun Piazza AVM, annesine müziğin ve eğlencenin bir arada olduğunu unutulmaz bir gün yaşatmak isteyenler için, mini konser ve imza günü etkinliğinde Buray'ı ziyaretçileri ile buluşturacak. Etkinlik, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Piazza'lardan Anneler Günü Sürprizleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement