Piazza'nın Hediyesi Sahibiyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Piazza'nın Hediyesi Sahibiyle Buluştu

Piazza\'nın Hediyesi Sahibiyle Buluştu

Otuz yıl önce Ankara’dan eşiyle birlikte gelerek yerleştiği Kahramanmaraş’ta, Piazza AVM’nin hediyesi BMW 318i’nin talihlisi olan emekli hemşire Nesrin Bozkurt, son model otomobiline kavuştu.

08.02.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otuz yıl önce Ankara'dan eşiyle birlikte gelerek yerleştiği Kahramanmaraş'ta, Piazza AVM'nin hediyesi BMW 318i'nin talihlisi olan emekli hemşire Nesrin Bozkurt, son model otomobiline kavuştu.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi'nin, yeni yıl çekilişinde 193 bin 675 katılımcı arasından şansı yakalayan Nesrin Bozkurt, otomobilini almaya geldiği eşi ve oğluyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Otomobil çıktığı gün evlilik yıldönümü olan ve oğluna otomobil ararken mutlu haberi alan Nesrin Hemşire, çifte sevinç yaşadı.

193 BİN KİŞİ ARASINDAN ŞANS ONA GÜLDÜ

Kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarının yanı sıra şaşırtıcı kampanyalarla ziyaretçilerine sürpriz hediyeler sunan Kahramanmaraş Piazza'nın 1 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasındaki Yeni Yıl Kampanyasının kazananı, noter ve milli piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekilişle sahibini bulmuştu. 193 bin 675 Piazza Club üyesinin katılımıyla gerçekleşen kampanyada, BMW 318i otomobil, 159264 numaralı kuponun sahibi emekli hemşire Nesrin Bozkurt'a çıkmıştı. Yeni Yıl Kampanyasında, hayalleri süsleyen otomobilin yanı sıra en yeni teknoloji ürünü hediyelerin talihlileri de belirlenmişti.

İzleyenlerin nefeslerini tuttuğu ve hayalleri süsleyen otomobilin sahibini bulduğu çekilişte, gülen talihli; emekli hemşire Nesrin Bozkurt olmuştu. Otomobilini almaya eşi Erdem ve iki oğlundan biri olan Mehmet'le gelen Nesrin Bozkurt, mutlu haberi evlilik yıl dönümünde aldığını söyledi.

OĞLUM İÇİN OTOMOBİL ARIYORDUK

BMW 318i otomobilini Kahramanmaraş Piazza AVM Müdür Vekili Ufuk Cezmi Bilge'den teslim alan Nesrin Bozkurt, sevincini eşi ve oğluyla paylaştı. Bozkurt, "Haberi aldığım gün, evlilik yıl dönümümüzdü. Aynı zamanda o günlerde Ankara'da doktor olan diğer oğlum Aruz için otomobil arıyorduk. Hatta eşim otomobil ilanlarına bakıyordu. Haberi böyle bir ortamda alınca nasıl sevindiğimizi tarif edemem. Çifte sevinç yaşadık" dedi.

Bozkurt, "Kampanyaya katılmıştım ama çıkacağına dair herhangi bir umut beslemiyordum. 'On binlerce kişi katılıyor, bana mı çıkacak?' diye düşünüyordum. Ancak şansın kime ne zaman güleceği belli olmuyormuş. Mutlu günümüzde ve oğlumuz için otomobil baktığımız sırada şans bize güldü. Çok mutlu olduk" diye konuştu.

Nesrin Bozkurt, Piazza'dan kazandığı son model otomobili Ankara'daki doktor oğlu Aruz Bozkurt'a vereceğini ifade etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'nın Hediyesi Sahibiyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement