Piknik Ateşinin Üzerine Düşen Kadın Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Piknik Ateşinin Üzerine Düşen Kadın Öldü

Tokat'ın Almus İlçesi'nde eşi ile pikniğe giden bir çocuk annesi 55 yaşındaki Zekiye Kıncır, iddiaya göre dengesini kaybederek piknik ateşinin üzerine düşünce yanarak yaşamını yitirdi.

18.02.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Almus İlçesi'nde eşi ile pikniğe giden bir çocuk annesi 55 yaşındaki Zekiye Kıncır, iddiaya göre dengesini kaybederek piknik ateşinin üzerine düşünce yanarak yaşamını yitirdi.

Olay öğle saatlerinde Almus Baraj Gölü Şendere mevkisinde meydana geldi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrenci işlerinde görevli 58 yaşındaki Orhan Kıncır, izin gününde eşi Zekiye Kıncır ile birlikte kendilerine ait 60 HA 787 plakalı otomobil ile piknik yapmak için Almus'a gitti. Burada piknik için ateş yakan Orhan Kıncır, baraj kıyısına balık tutmaya indi. Bu sırada yanlız başına kalan Zekiye Kıncır, iddiya göre dengesini kaybedip ateşin üzerine düştü.

Bir süre sonra eşinin ateşe düştüğü fark edip çıkaran Orhan Kıncır, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının yanarak can verdiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Zekiye Kıncır'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Almus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Orhan Kıncır ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Piknik Ateşinin Üzerine Düşen Kadın Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement