Manisa'da Traktör Devrildi 1 Kişi Öldü 12 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Traktör Devrildi 1 Kişi Öldü 12 Kişi Yaralandı

Manisa\'da Traktör Devrildi 1 Kişi Öldü 12 Kişi Yaralandı

Manisa'da yoldaki kaplumbağayı ezmemek için manevra yapan ve şarampole devrilen traktördeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si bebek, 3'ü çocuk 12 kişi de yaralandı.

27.07.2015 19:29  Güncelleme: 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde, piknik yapmaya giderken yoldaki kaplumbağayı ezmemek için manevra yapan ve şarampole devrilen traktördeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si bebek, 3'ü çocuk 12 kişi de yaralandı.

KAPLUMBAĞAYA ÇARPMAMAK İÇİN ARACI DEVİRDİ

Kaza saat 13.30 sıralarında meydana geldi. 60 yaşındaki Ali Han, yolda gördüğü bir kaplumbağaya çarpmamak için kullandığı 45 S3986 plakalı traktörün direksiyonunu aniden kırınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi.

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

Can pazarının yaşandığı kazada römorkta yolculuk yapan Yusuf Han (16) olay yerinde yaşamını yitirirken, Hacer Han (39), Enes Sevgi (1), Şengül Sevgi(37), Volkan Özel (18), Sariye Han (55), Emine Han (6), Rabia Han (8), Şahin Han (39), Nazlı Han (1) Yağmur Han (2) Dilek Han (25) ile traktörü kullanan Ali Han yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Traktördekilerin Büyükbelen Mahallesi'nden Çaldağı Mevkisi'ne piknik yapmaya giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Traktör Devrildi 1 Kişi Öldü 12 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement