Pınar Altuğ ile Obeziteye Karşı Hareket Zamanı - Son Dakika
Güncel

Pınar Altuğ ile Obeziteye Karşı Hareket Zamanı

Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren beslenme ve diyet uzmanı Yelda Kahvecioğlu, 8 Haziran Pazar günü Caddebostan'da katılımcılarla buluştu.

10.06.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nestlé Pure Life'ın "Obeziteye Karşı Hareket Zamanı" kampanyasının yüzü olan Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren beslenme ve diyet uzmanı Yelda Kahvecioğlu, 8 Haziran Pazar günü Caddebostan'da katılımcılarla buluştu.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, diyet ve beslenme uzmanı Yelda Kahvecioğlu obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçları paylaştı. Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcıları hareket etmeye teşvik ederek, katılımcılarla birlikte spor yaptı.

Obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin ve sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla geçtiğimiz yıl da Türkiye'nin birçok ilinde etkinlikler ve söyleşiler düzenleyen Nestlé Pure Life, bu yıl da etkinliklerine İstanbul, Konya ve İzmir'de devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar Altuğ ile Obeziteye Karşı Hareket Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement