Pınar Altuğ Nestle Pure Life için Bursa Kentmeydanı AVM'de - Son Dakika
Güncel

Pınar Altuğ Nestle Pure Life için Bursa Kentmeydanı AVM'de

Pınar Altuğ Nestle Pure Life için Bursa Kentmeydanı AVM\'de

Nestlé Pure Life'ın "Obeziteye Karşı Hareket Zamanı" kampanyasının yüzü olan Pınar Altuğ ve kampanyaya destek veren ünlülerin beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, 1 Aralık Pazar günü Bursa Kentmeydanı AVM'de katılımcılarla buluşacak.

21.11.2013 14:43  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkinlikte, diyet ve beslenme uzmanı Banu Kazanç obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçlarını paylaşacak. Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcılara gün boyu uygulayabilecekleri basit hareketler gösterip katılımcılarla birlikte spor yapacak.

Nestlé Pure Life, obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin, sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla başlattığı projenin etkinliğinde, katılımcılara pilates bantları hediye ederek evlerinde, iş yerlerinde kolay uygulayabilecekleri hareketler gösterecek.

Nestlé Pure Life ile "Obeziteye Karşı Hareket Zamanı" etkinlikleri Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleşmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar Altuğ Nestle Pure Life için Bursa Kentmeydanı AVM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement