Pınar Cup Biletleri 10 Tl - Son Dakika
Güncel

Pınar Cup Biletleri 10 Tl

Pınar Cup Biletleri 10 Tl

PINAR Karşıyaka'nın her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl kulübün sembol isimlerinden Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken'in adını alan Pınar Cup 2016 Tahir Türetken Turnuvası'nda bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi.

22.09.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PINAR Karşıyaka'nın her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl kulübün sembol isimlerinden Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken'in adını alan Pınar Cup 2016 Tahir Türetken Turnuvası'nda bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi. Turnuvada Karşıyaka'nın yanı sıra ligin yeni takımlarından Best Balıkesir ve Yunan temsilcisi PAOK yer alacak.

Yeşil kırmızılı taraftarlar, sezon öncesi yenilenen takımlarını ilk kez izleme imkanı bulacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki turnuvada ilk maç 26 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da Pınar Karşıyaka ile Best Balıkesir arasında oynanacak. Tüm maçların aynı saatte başlayacağı organizasyonda salı günü Best Balıkesir-PAOK, çarşamba günü Pınar Karşıyaka-PAOK mücadeleleri var. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Cup Biletleri 10 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement