Pınar Karşıyaka Antrenör Arıyor - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka Antrenör Arıyor

Pınar Karşıyaka'ya 4 yılda 3 kupa kazandırarak tarihe geçen Ufuk Sarıca'nın takımdan ayrılarak Beşiktaş'la anlaşma aşamasına gelmesinden sonra antrenör arayışı hız kazandı.

24.06.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Karşıyaka'ya 4 yılda 3 kupa kazandırarak tarihe geçen Ufuk Sarıca'nın takımdan ayrılarak Beşiktaş'la anlaşma aşamasına gelmesinden sonra antrenör arayışı hız kazandı.

Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, listedeki isimlerden Yağızer Uluğ ve Selçuk Ernak'la İzmir'de, Nenad Markovic ve Aleksandar Trifunovic'le İstanbul'da görüştü. Yeşil kırmızılılara geçen sezon Le Mans'a Fransa Kupası'nı kazandıran A Milli Takım'ın eski çalıştırıcılarından Erman Kunter'in de önerildiği öğrenildi. Yeni sezonda bütçesi düşeceği için daha genç bir kadro kurmayı hedefleyen Pınar Karşıyaka'nın genç ve başarıya aç bir ismi takımın başına getirmek istediği öğrenildi.

Sözleşmesi devam etmesine rağmen Ufuk Sarıca'ya mukavelenin feshi için 100 bin dolar ödenmesi konusuna açıklık getiren Başkan Mutlu Altuğ, bu konuda şunları söyledi:

"Geçen yıl kazanılan şampiyonluktan sonra yapılan sözleşmeye göre Sarıca'ya bu sezon için yarısı peşin 600, gelecek sezon için de 700 bin dolar ödememiz gerekiyordu. Kontratta, hocanın ayrılmak istemesi halinde kulübe 200 bin dolar ödemesiyle ilgili madde ise gelecek yıl için geçerliydi. Bu sezon mukavele iki taraf için de çıkışa kapalıydı. Sözleşmeyi feshetmek için kendisine para ödeyeceğiz. Basketbol şubemiz karşılıklı anlaşmayla en makul yolu seçti." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka Antrenör Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement