Pınar Karşıyaka'da Program Netleşti - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'da Program Netleşti

Pınar Karşıyaka\'da Program Netleşti

Basketbolda yeni sezonda ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Pınar Karşıyaka'nın ilk turdaki maç programı belli oldu.

23.07.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda yeni sezonda ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Pınar Karşıyaka'nın ilk turdaki maç programı belli oldu.

Pınar Karşıyaka, B Grubu'ndaki ilk maçını 19 Ekim'de deplasmanda ön elemelerden gelecek rakiplerden biriyle oynayacak. Ligde ikinci haftada 2 6 Ekim'de Umana Reyer Venezia'yla yine deplasmanda karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, evindeki ilk sınavına 2 Kasım'da Maccabi Rishon Le Zion karşısında çıkacak. Yeşil kırmızılılar, 1'inci tur maçlarını 25 Ocak'ta tamamlayarak adını grupta ilk 4 takım arasına yazdırmaya çalışacak.

Karşıyaka'da basketbol şube yönetimi, yeni sezonda iç sahadaki hazırlık maçları, lig ve Avrupa sınavlarında geçerli olarak VIP kartların 27 Temmuz'da satışa sunulacağını duyurdu. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde satılacak VIP kartlarda 8 Ağustos'a kadar öncelik eski kart sahiplerinde olacak. Kartlar 11 Ağustos'tan sonra genel satışa açılacak.

İsteyen taraftarlar aynı fiyattan 2017-18 sezonunun kartalarını da alacak. Kart bedelleri koltukların Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndaki konumlarına göre 1500, 1750, 2000 ve 2500 TL olarak belirlendi. Kombineler sonra açıklanacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'da Program Netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement