Pınar Karşıyaka'da Sarıca Yine İddialı - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'da Sarıca Yine İddialı

Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçen sezon 28 yıl sonra şampiyonluğa taşıdığı Pınar Karşıyaka'yla üst üste 4'üncü defa play off oynamaya hazırlanan antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odebank'a iddialı hazırlandıklarını söyledi.

13.05.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçen sezon 28 yıl sonra şampiyonluğa taşıdığı Pınar Karşıyaka'yla üst üste 4'üncü defa play off oynamaya hazırlanan antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odebank'a iddialı hazırlandıklarını söyledi.

Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig şampiyonluğu kazandırıp Eurochallenge'ta final oynattığı yeşil kırmızılı ekibiyle birlikte daha önce 2 defa yarı finale yükselen Sarıca, play off öncesi takım halinde çok arzulu olduklarını söyledi. Bu sezon sakatlık ve formsuzlukların etkisiyle 9 farklı yabancı oyuncuya şans verdiklerini hatırlatan Ufuk Sarıca, "Rakipler 7 yabancıyla oynarken bizim 4 yabancımız var ama yine de son topa kadar savaşacağız" dedi.

Geçen ay Eurocup'ı kazanan play off'taki rakibi Galatasaray Odebank'ın önemli ve değerli bir rakip olduğunun altını çizen Ufuk Sarıca, şunları söyledi:

"Sakatlıklar nedeniyle sahada eksik olduğumuzu göz önüne alırsak herkesin turu geçmek için en iyisini yapması şart. Bu koşullar altında maksimum performansı sergilemeliyiz. Yabancı oyuncu noktasındaki eksiğimizi hırsımız ve isteğimizle tamamlamak istiyoruz. Rakibimiz moralli ve rahat oynuyor. Özellikle play off serisinin İstanbul'da oynayacağımız ilk maçını kazanmamız büyük önem taşıyor."

Galatasaray Odebank'a 18 Mayıs Çarşamba günü ilk maçta konuk olacak olan Pınar Karşıyaka, rakibini 20 Mayıs'ta ağırlayacak.

ANTRENMANLARA KONGRE ENGELİ

Karşıyaka'nın bu hafta sonu yapılacak olağanüstü genel kurulu basketbol takımının play off öncesi antrenman programını aksatacak. Yeşil kırmızılılarda genel kurul cumartesi saat 15.00, pazar da saat 10.00'dan itibaren Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek. Pınar Karşıyaka, kongre nedeniyle Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki altyapı salonlarında çalışmak durumunda kalacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'da Sarıca Yine İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement