Pınar Karşıyaka Euroleague'de Kritik Virajda - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka Euroleague'de Kritik Virajda

Pınar Karşıyaka Euroleague\'de Kritik Virajda

Barcelona galibiyetinin ardından 3 mağlubiyetle sarsılan Pınar Karşıyaka, yarın Top 16 yolundaki en kritik sınavlardan birinde Stelmet Zielona Gora'yı ağırlayacak.

12.11.2015 11:53  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkısh Airlines Euroleague C Grubu'nda Barcelona galibiyetinin ardından üst üste 3 mağlubiyetle sarsılan Pınar Karşıyaka, yarın Top 16 yolundaki en kritik sınavlardan birinde Stelmet Zielona Gora'yı ağırlayacak. Karşıyaka Arena'da saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Lig TV 2 yayınlayacak. Bilet fiyatları tam 50, öğrenci 30 TL olarak açıklandı. Grupta geçen hafta Panathinaikos'u evinde yenen Polonya temsilcisinin de Pınar Karşıyaka gibi 4 maçta 1 galibiyeti bulunuyor.

Stelmet Zielona Gora sınavıyla ilk devreyi tamamlayacak yeşil kırmızılı ekip, gruptaki en yakın rakibini mağlup edip, Top 16 iddiasını güçlendirmek istiyor. Pınar Karşıyaka geçen sezon Eurocup'ta karşılaştığı Polonya ekibini İzmir'de 83-67 yenmiş, rövanşı son saniyede 71-69 kaybetmişti. Taraftarları salonu tıklım tıklım doldurmaya davet eden Antrenör Ufuk Sarıca, " Mutlaka kazanmamız gereken bir sınav vereceğiz. Karşıyaka Arena yine en büyük kozumuz olacak" dedi.

CARTER ŞOKU

Pınar Karşıyaka'da Anadolu Efes deplasmanında sol ayak bileğinden sakatlanan Justin Carter, Stelmet Zielona karşısında forma giyemeyecek. Bileğinde ödem bulunan Carter, ligde pazar günü oynanacak Royal Halı Gaziantep sınavında da takımdaki yerini alamayacak. Sağlık ekibi, ABD'li oyuncuyu Euroleague'de 19 Kasım'da deplasmanda oynanacak Barcelona Lassa randevusunda yetiştirmek için seferber oldu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka Euroleague'de Kritik Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement