Pınar Karşıyaka İlk 4 İçin Büyük Avantaj Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka İlk 4 İçin Büyük Avantaj Yakaladı

Türkiye Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'tan sonra Tofaş'ı da yenerek ikide iki yapan Pınar Karşıyaka, normal sezonu ilk 4 içinde bitirmek için büyük avantaj yakaladı.

06.04.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'tan sonra Tofaş'ı da yenerek ikide iki yapan Pınar Karşıyaka, normal sezonu ilk 4 içinde bitirmek için büyük avantaj yakaladı.

Pınar Karşıyaka, son 5 haftaya 16 galibiyetle dördüncü sırada girerken, beşinci sıradaki Galatasaray Liv Hospital son 3 maçını kaybederek 13 galibiyette kaldı. Muratbey Uşak Sportif'e yenilen Beşiktaş Integral Forex ve Banvit'in de 13'er galibiyeti bulunuyor.

Elde ettiği büyük avantajı kalan 5 maçta korumak isteyen Karşıyaka, 11 yıl sonra normal sezonu ilk 4 içinde bitirmeye çok yaklaştı. Yeşil kırmızılılar, ligde son olarak 2003-04 sezonunu dördüncü sırada tamamladı.

Pınar Karşıyaka, bu hafta 2 galibiyetle üzerinde yer alan Darüşşafaka Doğuş'u evinde yenerse ikinci sıra için de umutlanacak. Fikstür avantajını elinde bulunduran Pınar Karşıyaka, rakiplerin birbirleriyle karşılaşacağı son haftalarda aradan sıyrılmaya çalışacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka İlk 4 İçin Büyük Avantaj Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement