Pınar Karşıyaka'nın Euroleague Umudu Arttı - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'nın Euroleague Umudu Arttı

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'e wildcardla katılma umudu arttı.

27.06.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'e wildcardla katılma umudu arttı. Pınar Karşıyaka'nın heyecanla beklediği wildcard sayısını 4'ten 5'e çıkaran Euroleague yönetimi, İngiltere'yi de davet alması muhtemel ülkeler listesinden çıkardı. Toplam 5 davetiyeden 3'ü Türkiye, Fransa ve Almanya'ya gidecek. A lisans sahibi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'den sonra 1 temsilci daha göndermeyi garantileyen ülkemize ikinci wildcard da çıkabilir.

Euroleague'den davet alacak takımlar ligin pazartesi günü yapıcak hissedarlar toplantısından sonra açıklanacak. Pınar Karşıyaka heyeti geçen hafta Barcelona'ya giderek lig yöneticilerine kulüple ilgili sunum yapmıştı. Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra güçlü mali imkanlara sahip Darüşşafaka Doğuş da Euroleague'e aday.

İç transferde yeni teklif sunduğu yıldızlarını bir bir kaybeden Pınar Karşıyaka, adı Olympiakos'la anılan Strawberry'i ikna etmeye çalışıyor. Gabriel'e Türk Telekom da talip oldu. Yönetim, Federasyon'un değiştirdiği yabancı transferlerindeki bonservis yönergesiyle ilgili şikayette bulunacak.

SARICA YERİNE SASHA

Yunanistan'ın 6 Euroleague şampiyonluğu kazanan kulübü Panathinaikos, geçen hafta teklif götürdüğü Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca'nın yerine Sırbistan'ı da çalıştıran Sasha Djordjevic'le anlaştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'nın Euroleague Umudu Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement