Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre

Basketbolda bu yıl ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif'in rakipleri belli oldu.

21.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda bu yıl ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif'in rakipleri belli oldu.

Almanya'nın Münih kentinde gençekleşen kura çekiminde seri başı olan Pınar Karşıyaka, B Grubu'nda İtalya'dan Venezia, İsrail'den Maccabi Rishon, Rusya'dan Avtodor, Ukrayna'dan Khimik ve Fransa'dan Le Mans Sarthe'la eşleşti. Yeşil kırmızılıların 8 takımlı grubunda ön elemeden gelecek Kataja/Södertalje-Proximus Charleroi ve Lukoil/Oradea-Prievidza eşleşmelerinin galipleri de yer alacak.

Kupaya 2'nci ön eleme turundan itibaren dahil olacak olan Muratbey Uşak Sportif ise gruplara kalmak için Yunanistan'dan AEK ve Romanya'dan Cluj eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Uşak gruplara kalırsa C Grubunda Fransa'dan Asvel, Almanya'dan Ewe Baskets, Yunanistan'dan PAOK, Litvanya'dan Neptunas, Polonya'dan Rosa Radom ve Letonya'dan Ventspils'le rakip olacak. Grupta Benfica/Varese-Szolnoki eşleşmesinin galibi de bulunacak. Ön eleme maçları 27 Eylül'de, gruplar ise 18 Ekim'de başlayacak. İlk 4 sırayı elde edecek takımlar tur atlayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement