Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre (Yeniden)

Basketbolda bu yıl ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif'in rakipleri belli oldu.

21.07.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda bu yıl ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimiz Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif'in rakipleri belli oldu.

Almanya'nın Münih kentinde gençekleşen kura çekiminde seri başı olan Pınar Karşıyaka, B Grubu'nda İtalya'dan Venezia, İsrail'den Maccabi Rishon, Rusya'dan Avtodor, Ukrayna'dan Khimik ve Fransa'dan Le Mans Sarthe'la eşleşti. Yeşil kırmızılıların 8 takımlı grubunda ön elemeden gelecek Kataja/Södertalje-Proximus Charleroi ve Lukoil/Oradea-Prievidza eşleşmelerinin galipleri de yer alacak.

Kupaya 2'nci ön eleme turundan itibaren dahil olacak olan Muratbey Uşak Sportif ise gruplara kalmak için Kıbrıs Rum Kesimi'nden Petrolina AEK ve Romanya'dan Cluj eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Uşak gruplara kalırsa C Grubunda Fransa'dan Asvel, Almanya'dan Ewe Baskets, Yunanistan'dan PAOK, Litvanya'dan Neptunas, Polonya'dan Rosa Radom ve Letonya'dan Ventspils'le rakip olacak. Grupta Benfica/Varese-Szolnoki eşleşmesinin galibi de bulunacak. Ön eleme maçları 27 Eylül'de, gruplar ise 18 Ekim'de başlayacak. İlk 4 sırayı elde edecek takımlar tur atlayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'nın Rakipleri Dişine Göre (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement