Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak'dan Play Off Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak'dan Play Off Mücadelesi

Spor Toto Basketbol Ligi'nde son 4 haftaya girilirken Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif, play off'a kalabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

20.04.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde son 4 haftaya girilirken Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif, play off'a kalabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

Ligde 26 haftada 15 galibiyeti bulunan Pınar Karşıyaka'nın üste 7'inci defa play off vizesi almak için en az 1 galibiyet daha gerekiyor. Bu hafta Galatasaray Odebank'la deplasmanda oynaması gereken maçı rakibinin Eurocup finali nedeniyle ertelenen Pınar Karşıyaka, 30 Nisan'da evindeki son müsabakasında kendisiyle aynı galibiyet sayısına ulaşan Banvit'i ağırlayacak.

Pınar Karşıyaka, normal sezonu Büyükçekmece, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ve Galatasaray Odebank'la üst üste deplasmanda oynayacağı üç maçla tamamlayacak.

En büyük korkusu bu sezon deplasmanlardaki kötü performansı olan Pınar Karşıyaka, son 10 dış saha mücadelesinde yalnızca düşme hattındaki Türk Telekom'u yenebildi.

Ligin en düşük bütçeli takımlarından biri olmasına rağmen 14 galibiyeti bulunan Muratbey Uşak Sportif, sezon başından bu yana play off barajından kopmadı. Sezonu Medical Park Trabzonspor, deplasmanda Anadolu Efes, Royal Halı Gaziantep ve deplasmanda Fenerbahçe sınavlarıyla noktalayacak olan Muratbey Uşak Sportif, iç sahada kayıp yaşamayıp play off biletini almayı amaçlıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak'dan Play Off Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement