Pınar Öğrenci Yurdundan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Pınar Öğrenci Yurdundan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pınar Öğrenci Yurdundan Belediye Başkanı Akdoğan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Aslanbaş ve öğrenci yurdu yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundular.

16.04.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Aslanbaş, Aybarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aybar, Akın Ticaret Bilal Akpınar, Necmi Dimeci, Mehmet Aksoy, Harun Özyıldız, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdi Aruk ve MHP Eski Meclis Üyesi Servet Yüksel'in gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti için Pınar Öğrenci Yurdu Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ziyaretlerini sürdürüyor. Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek ve yönetimi, Kızılay Niğde Şube Başkanı Uğur Sayın ve yönetiminin yanı sıra, Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Fırat Ensari başkanlığında yönetim olarak, Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa ve yönetimi, Halk Sağlığı Müdürü Bilgehan Öztürk, Niğde Sevgi Evleri öğretmen ve öğrencileri, 23 Nisan Havacılar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınar Öğrenci Yurdundan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement