Pınarbaşı'daki Selde Mağdur Olan Köylüler Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı'daki Selde Mağdur Olan Köylüler Yardım Bekliyor

Hafta sonu Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde etkili olan yağmur sonrasında yaşanan selde büyük hasar gören Aşağı Karagöz, Yukarı Karagöz ve Gebelek mahallesi sakınları yardım eli uzatılmasını bekliyor.

22.09.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde etkili olan yağmur sonrasında yaşanan selde büyük hasar gören Aşağı Karagöz, Yukarı Karagöz ve Gebelek mahallesi sakınları yardım eli uzatılmasını bekliyor.

Aşağı Karagöz mahallesi muhtarı Kambi Peçenek, yoğun yağmur nedeniyle dere yataklarının taştığını belirterek, "Dere yatağı yanında bulunan evleri ve ahırları tamamen su bastı. Evlerin duvarları sel sularına dayanamayarak yıkıldı. Bizim en çok kullandığımız köprü de sel suları nedeniyle yıkıldı ve ulaşım sağlayamıyoruz" diye konuştu.

Sel felaketinin ardından Pınarbaşı Kaymakamı'nın köye gelerek incelemeler yaptığını bildiren Peçenek, "dere yatağının ıslah edilmesini istiyoruz. Sel sonrasında da herhangi bir hasar tespit çalışması yapılmadı. sayın Valimizden bizimle ilgilenmesini ve yardım etmesini istiyoruz. Köylüler olarak çok mağdur durumdayız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı'daki Selde Mağdur Olan Köylüler Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement