Pınarbaşı'nda Offroad Yarışı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı'nda Offroad Yarışı Hazırlıkları Başladı

Pınarbaşı\'nda Offroad Yarışı Hazırlıkları Başladı

Karadeniz 2014 yılı Mahalli Offroad Kupası Yarışının 4. Ayağı Kardoff için yer belirlemesinin ardından alanın hazırlık çalışmalarına başlandı.

23.09.2014 22:56  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde yapılacak olan Karadeniz 2014 yılı Mahalli Offroad Kupası Yarışının 4. Ayağı Kardoff için yer belirlemesinin ardından alanın hazırlık çalışmalarına başlandı.

28 Eylül Pazar günü yapılacak olan yarışmanın Horma mevkiinde bulunan düzlükte yapılacağı bildirildi.

Kardoff Karabük Offroad Kulübü başkanı Ahmet Demir denetiminde başlayan pist çalışmalarını yerinde inceleyen belediye başkanı Mehmet Yılmaz çok heyecanlı olduklarını ifade ederek şunları söyledi: " Pınarbaşı ilçemiz artık bir çok spor dalına ev sahipliği yapmaya başladı. Atılan bu ilk adımların öncü olmasını diliyorum. Şu an Horma mevkiinde Pazar günü yapılacak olan OFFROAD yarışının pistinin çalışmaları devam ediyor. İnşallah yoğun bir katılım ile güzel bir yarış olmasını diliyorum. Tüm OFFROAD klüplerini ve halkımızı bu güzel organizasyona davet ediyorum. Başta Kardoff Karabük Offroad Kulübü başkanı Ahmet Demir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı'nda Offroad Yarışı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement