Pinhani Bugün İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Konser Veriyor! - Son Dakika
Güncel

Pinhani Bugün İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Konser Veriyor!

Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılan Pinhani, 23 Ekim Çarşamba günü (bugün) Türkiye'nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde…

22.10.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Nisan 2004'te kurulan, alternatif rock türünde eserler veren ve vokalistliğini Sinan Kaynakçı'nın yaptığı Pinhani Grubu 1.Kulüpler ve Tanışma Eğlencesi programı kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde sahne alacak.

İstanbul Gelişim üniversitesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve bugün 12:00'da başlayacak Kulüpler ve Tanışma Eğlencesi programı kulüplerin tanıtımı ve Müzik Kulübünün konseri ile başlayacak, 16:30'da ise Türkiye'nin en sevilen müzik gruplarından Pinhani grubu sahne alacak.

Cihangir mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No:1 Avcılar adresindeki İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük bahçesinde gerçekleşecek konsere üniversite öğrencileri, öğrencilerin aileleri ve arkadaşları katılabilecek.

Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, kendine güvenen, bilimsel, çağdaş ve evrensel düşünebilen, eleştirel düşünme yeteneği kazanmış bireyler yetiştirmeyi hedefleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi sosyal aktivitelerin ve kültür&sanat faaliyetlerinin bol olduğu üniversitelerden biri.

Düzenlediği sosyal, kültürel, sportif faaliyetler, geziler, seminerler, söyleşiler, konserler, şenlikler ve daha birçok etkinlikle; mevcut yurtdışı bağlantıları; öğrencilere sağlanan staj ve iş olanaklarıyla çekici bir yaşam alanı haline gelen İstanbul Gelişim Üniversitesi Türkiye'nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinin başında geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pinhani Bugün İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Konser Veriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement