Pique'den Ronaldo'ya Övgü - Son Dakika
Spor

Pique'den Ronaldo'ya Övgü

Pique\'den Ronaldo\'ya Övgü

Barcelona'nın defans oyuncususu Pique, Real Madrid'in yıldızı Ronaldo'dan övgüyle bahsetti

19.10.2013 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'nın savunmasının en önemli oyuncularından Gerard Pique, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kendini sürekli geliştirdiğini ve ona hayran olduğunu söyledi.

İspanyol basınından Marca'ya konuşan deneyimli oyuncu, "Ronaldo değişmedi. O çok çalışkan ve her zaman daha fazlasını isteyen bir oyuncu olduğu için her zaman hayranlık duyduğum bir oyuncu" ifadesini kullandı.

Portekizli oyuncudan övgüyle bahseden Pique, "O, gerçek bir makine ve çok hırslı. Kendini geliştirmeye çabasından hiç yorulmuyor. Bazıları onun en iyisi olduğunu söylemesine rağmen hala daha iyisini istiyor. Bu nedenlerle onun hayranıyım" şeklinde konuştu.

La Liga'da 10. hafta mücadelesinde Nou Camp'ta oynanacak "El Clasico" derbisine ilişkin de konuşan İspanyol savunmacı, "Barcelona, her zaman Real Madrid'in gölgesinde kalmasına rağmen son 10-15 yılda bu durumu değiştirdik" değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona'nın altyapıya önem verdiğine ve çok kaliteli genç oyuncular çıkardığına değinen Pique, Katalan temsilcisine birçok oyuncu kazandıran La Masia tesislerinin bu başarıda en önemli bir etken olduğunu vurguladı.

"Los Galacticos"un transfer politikasının daha farklı olduğunun altını çizen 26 yaşındaki milli futbolcu, "Real Madrid, hiçbir başarı kazanamadığı bir sezonun ardından Illarramendi, Isco ve Bale'e toplam 160 milyon avro ödedi. Barcelona ise sadece Neymar'a 60 ya da 70 milyon avro verebilir, 3 oyuncu almaz" yorumunda bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pique'den Ronaldo'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement