Piriştina'dan Amatör Sporculara Destek - Son Dakika
Yerel

Piriştina'dan Amatör Sporculara Destek

Piriştina\'dan Amatör Sporculara Destek

Buca Belediyesi, futbolseverlerin isteği üzerine Şirinyer Futbol Sahası’na tribün inşa etti.

23.02.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyesi, futbolseverlerin isteği üzerine Şirinyer Futbol Sahası'na tribün inşa etti. 392 kişilik ve üstü kapalı olarak yapılan tribün Kuruçeşme spor ile Şirinyerspor'un dostluk müsabakası ile hizmete başladı. Futbol severler adına Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Sinan Vardar, "Allah sizden razı olsun" dedi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da hizmete açılan tribünlerde ilk müsabakayı futbol severler ile birlikte izledi. Dostluk karşılaşması öncesi Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Sinan Vardar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya Amatör Spor Kulüplerine verdiği desteklerden ve hizmete açılan tribün için tüm futbol severler adına teşekkür etti, plaket ve çiçek takdim etti.

"İSTEMENİZ YETERLİ"

Piriştina'nın göreve geldiği ilk andan itibaren kendilerine her konuda yardım ettiğini belirten Vardar,"Söyleyecek pek fazla söz bulamıyorum, Allah sizden razı olsun" dedi. Asıl teşekkürü Amatör Spor Kulüplerinin hak ettiğini söyleyen Piriştina, "Siz Bucalı gençlerimizi spora teşvik ediyor, spor yapmalarını sağlıyorsunuz. Ben tüm Bucalı hemşerilerim adına sizlere teşekkür ederim. Bizler elimizden geldiğince sizler yardım etmeye hazırız. İstemeniz yeterli" diye konuştu.

Dostluk müsabakasının başlama vuruşunu sporcular ile birlikte yapan Başkan Piriştina, daha sonra tribünlerdeki yerini alarak müsabakayı Bucalı futbol severler ile birlikte izledi. Başkan Piriştina, müsabaka esnasında iki takıma da alkışlarıyla destek verdi. Dostluk karşılaşması adına yakışır bir şekilde 0 - 0 berabere sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piriştina'dan Amatör Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement