Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Muş'taki trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş Ali Akkoç'un baba evi- Taziyeye gelenler- Kur'an-ı Kerim okunması- Cenazenin evin olduğu sokağa getirilmesi- Dua edilmesi-Yakınların tabuta sarılıp ağlaması- Cenazenin mezarlığa getirilmesi- Tören mangasının askeri tören yapması- Cenaze namazı- Cenaze yakınlarının ve vatandaşların tabutu yüklenmesi Muş'taki trafik kazasında yaşamını yitiren asker- Muş-Bingöl karayolunda otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden uzman çavuş, Denizli'de toprağa verildi Muş-Bingöl karayolunda takla atan otomobilde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç, Denizli'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

29.08.2015 03:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Muş'taki trafik kazasında hayatını kaybeden uzman çavuş Ali Akkoç'un baba evi- Taziyeye gelenler- Kur'an-ı Kerim okunması- Cenazenin evin olduğu sokağa getirilmesi- Dua edilmesi-Yakınların tabuta sarılıp ağlaması- Cenazenin mezarlığa getirilmesi- Tören mangasının askeri tören yapması- Cenaze namazı- Cenaze yakınlarının ve vatandaşların tabutu yüklenmesi Muş'taki trafik kazasında yaşamını yitiren asker- Muş- Bingöl karayolunda otomobilin takla atması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden uzman çavuş, Denizli'de toprağa verildi Muş-Bingöl karayolunda takla atan otomobilde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç, Denizli'de düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.Muş-Bingöl karayolunda uzman erbaş arkadaşları ile bindiği otomobilin takla atması sonucu yaralanan ve daha sonra yaşamını yitiren Ali Akkoç'a (23) ilişkin haber, Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesindeki babası Mehmet Akkoç'a askeri yetkililer tarafından verildi.Kardeşi Yavuz Akkoç'la oğlunun yanına gitmek üzere yola çıkan baba Mehmet Akkoç'a, oğlunun kurtarılamadığı haberi, Ankara Polatlı yakınlarında ulaştırıldı. Acılı baba, haberin ardından memleketine döndü. Uzman çavuşun ailesi ve yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Akkoç'un Akhan Mahallesi'ndeki evine ve sokağa Türk bayrağı asıldı.Havayolu ile Denizli Çardak Havaalanı'na getirilen Akkoç'un Türk bayrağına sarılı naaşını, baba Mehmet Akkoç, yakınları ve askeri yetkililer karşıladı. Akkoç'un naaşı, Denizli Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildiği sırada yakınları sinir krizi geçirdi. Burada helallik alınmasının ardından Akkoç'un cenazesi, silah arkadaşlarının omzunda taşınarak kılınan namazın ardından Akhan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda vatandaş da katıldı.Amca Yavuz Akkoç, "Ali, vatani görevini tamamladıktan sonra uzman çavuş olmaya karar verdi. Evin tek çocuğu olan Ali, üç ay önce uzman çavuş olarak Muş'a gitmeden önce annesi Emine Akkoç'u kaybetmişti" dedi.Muş İl Jandarma Komutanlığı Komando Birliğinde görevli Uzman Çavuş Hüseyin Özdemir'in kullandığı özel otomobil, Muş-Bingöl karayolu Murat Köprüsü mevkisinde takla atmış, kazada, sürücü Özdemir ile Uzman Çavuş Orçun Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan ve Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Ali Akkoç da kurtarılamamıştı.

Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Piyade Uzman Çavuş Ali Akkoç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement