PKK Dağlıca'ya Saldırdı, Türk Jetleri PKK Mevzilerini Vurdu - Son Dakika
Güncel

PKK Dağlıca'ya Saldırdı, Türk Jetleri PKK Mevzilerini Vurdu

PKK Dağlıca'daki askeri üsse saldırıda bulundu. Bu gelişmenin ardından PKK mevzileri F-16 savaş uçakları tarafından bombalandı.

30.06.2015 17:35  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK Hakkari Dağlıca'daki askeri üsse saldırdı. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre saldırının hemen ardından F-16 savaş uçakları PKK mevzilerini bombaladı.

"KANDİL BOMBALANIYOR" İDDİASINI YALANLADILAR

PKK'nın silahlı kanadı HPG bugün Dağlıca'da yaşanan çatışma ile ilgili yaptığı açıklamada Kandil'in bombalandığını iddia etmiş "Bu son bombardıman ile ateşkesi tek taraflı olarak tümden bitirmiştir." demişti.

Ancak askeri kaynaklar böyle bir gelişmenin olmadığını belirttiler.

HAKKARİ VALİLİĞİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği de Yüksekova'nın Dağlıca bölgesine yapılan PKK saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Dağlıca bölgesine 1 Mayıs 2015'ten itibaren bölücü terör örgütü mensupları tarafından muhtelif tarihlerde toplam 14 kez silahlı saldırı yapıldığı kaydedilen açıklamada, 17 Haziran günü Dağlıca Köyü'ne düşen havan mermisinin M.T. adlı kızın bacak, kol ve kulağından yaralanmasına neden olduğu belirtildi. Açıklamada teröristlerin son saldırısıyla ilgi şu bilgi verildi:

"29 Haziran 2015 günü saat 19.45 ve 30 Haziran 2015 günü saat 06.05'te bölücü terör örgütü mensupları tarafından Dağlıca Bölgesine havan ve doçka silahları ile saldırı düzenlenmiş olup, saldırı neticesinde havan mermilerinden bir tanesi köyün içerisine düşmüştür. Yapılan saldırılara meşru müdafaa amaçlı mevcut tüm ateş destek vasıtaları ile anında karşılık verilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemizde meydana gelebilecek ve vatandaşlarımızın can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek terörist faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir."

PKK Dağlıca\'ya Saldırdı, Türk Jetleri PKK Mevzilerini Vurdu

Son Dakika Güncel PKK Dağlıca'ya Saldırdı, Türk Jetleri PKK Mevzilerini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (175)

  • NİYAZİ: Arkadaşlar PKK İTLERİ bu siteye dadanmış lütfen iftar sonrası kemiklerimizi saklayalim..... 252 397 Yanıtla
  • Serhıldan: Bu dinci ve faşist itlerin yorumlarını yayınlamasanız keşke. Cahil cahil şeyler yazıp görüntü kirliliği yapıyor ezikler. 414 31 Yanıtla
  • AKSOY: Geberin lan insanliktan anlamayan it suruleri 230 102 Yanıtla
  • KÜRDİSTAN: pkk halktir halk burada 18 254 Yanıtla
  • Neyse o: Vur vur inlesin hain köpekler gebersin 160 31 Yanıtla
  • Tokat gülü: Ben mhp li biri olarak bu ülkede savaş istemiyorum yeter artık hep akp kan dökülmesini istiyor pkk hafife alınacak bir örgüt değil 116 62 Yanıtla
  • TÜRK: KRRROOOOOLARRRR... SUYUNUZ ISINDI ARTIK....!!!!! 139 37 Yanıtla
  • logaritma: 04/11/1991 sabah saat 05:30 civarları yüksekova : bir mağaraya şafak baskını yapıldı iki erkek terörist ters ilişkide sağ yakalandı.. yer göstermelerinde 4 ton gıda malzemesi ve yakıt . Ve çeşitli ebatlarda mühimmat ele geçirildi.. 70 63 Yanıtla
  • TÜRRKiYE: BURASI TURKIYE - YA SEV YA TERKET 74 57 Yanıtla
  • OFLU: SUKURLER OLSUN TRABZONLUYUZ OFLUYUZ BIZIM ORALARDA BÖYLE KAHPELER HAINLER BARINAMAZ 112 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.


Advertisement