PKK: Yakup Polisi Uyardık, Mesleği Bırakmadı, Öldürdük - Son Dakika
Güncel

PKK: Yakup Polisi Uyardık, Mesleği Bırakmadı, Öldürdük

Mardinli polis Yakup Mete, Nusaybin'deki ailesini ziyareti sırasında şehit düşmüştü. Terör örgütü PKK kalleş saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

25.08.2015 09:56  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardinli polis Yakup Mete, Nusaybin'deki ailesini ziyareti sırasında evinin önünde kalleş bir saldırya uğramış, tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştü.

Terör örgütü PKK kalleş saldırıyı üstlenip "Yakup Mete adlı polis, görevini bırakması temelinde uyarılmasına rağmen bölgede istihbarat çalışmasına devam ettiği için suikast eylemi sonucu öldürülmüştür." açıklamasını yaptı.

KARDEŞLERİNE İYİ BAKIYORDU

15 aylık polis memuru olan Yakup Mete memleketi Mardin'de göreve başlamıştı. Ailesinin 9'uncu çocuğu olan Yakup Mete babasının maddi durumu iyi olmadığı için kardeşlerine bakıyordu.

ŞEHİT DÜŞTÜ

Mete 2 gün önce Nusaybin'deki ailesini ziyarete gitti. Mete, saat 20.40 sularında, evin önünde PKK'lıların açtığı çapraz ateş sonucu ağır yaralandı. Silah sesi üzerine dışarıya çıkan köylüler polis memuru Mete'yi kanlar içinde buldu. 26 yaşındaki genç polis kurtarılamadı. Cenazede babasının gözyaşları herkesi ağlattı.

TERÖR ÖRGÜTÜ AÇIKLAMA YAPTI

Vahşi cinayetin ardından terör örgütü PKK saldırıyı üstlendi. Örgütten yapılan açıklama şöyle:

"Mardin merkezde çevik kuvvet polisi olarak görev yapan Yakup Mete adlı polis, görevini bırakması temelinde uyarılmasına rağmen bölgede istihbarat çalışmasına devam ettiği için suikast eylemi sonucu öldürülmüştür."

PKK: Yakup Polisi Uyardık, Mesleği Bırakmadı, Öldürdük

Son Dakika Güncel PKK: Yakup Polisi Uyardık, Mesleği Bırakmadı, Öldürdük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (97)

  • pkk lı şerefsizler: Çevik kuvvet istihbarat çalışması yapmaz ...Toplumsal olaylara bakar...Şehit et sonra kılıfı hazırla....Doğudaki kürt kardeşlerime sesleniyorum...Ermenilerin kuklası olan PKK desteğinizi çekin ...Hepinizi kullanıyorlar...Bunlar kürtler ile bir bağlantısı bile yok...Sizleri kullanıp atıyorlar...Ermeni lobisine hizmet ediyorlar...KENDİNİ kullandırma..En büyük düşmanımız PKK dır.Doğuyu hep mahrum kalması için ellerinden geleni yapıyorlar 60 15 Yanıtla erkek: kısa yaz birader. biz okumayı sevmeyen bir milletiz. 4 17 Selim Batman: GENÇ KAPTAN SANA BURDA AKP Yİ SAVUNAN OLDUMUKİ BİZ KİM OLURSA OLSUN HAKSIZ YERE ADAM ÖLDÜRENİ ALLAH"A HAVALE ETTİK 2 0
  • bir küçük kürt kalbii: nerelisin sorusuna cevap veremez olduk,kürdüm demeye utanır olduk ulan pkk denen illet düş artık yakamızdan.bağdaştırma kürtle kendini, bırak savunma bişeyimizi,olmayan düşmanlardan koruma bizleri.köyüme yapılan okulumu yıkma,yıkmaki okuyalım öğrenelim.memleketime yapılan barajı yıkma,köprüyü yıkma vs.yıkma hayallerimizi,yıkma geleceğimizi.hapsetmeyin bizi kendi karanlığınıza.çekin o kanlı ellerinizi halkımın,memleketimin TÜRKİYE min üzerindan............ 62 2 Yanıtla Mardin li: Kürdistanı kurarken şı senin gibi satılmış kürtleride batıya defedelim kökten temizlik gerçi kendi aslına faydası olmayanın başkasına ne faydası okur bilmem 0 1
  • Kartal: Siz sadece etek giyip kallesce oldurursunuz.ermeni tohumlari 58 5 Yanıtla
  • trakyalı: allah belanızı versin. hala bunları destekleyen insanlarında şerefini sikeyim 40 9 Yanıtla
  • ÇELİŞKİ: HEM KÜRTLERE 2. SINIF İNSAN MUAMELESİ YAPILIYOR DEVLET EZİYOR DİYECEKSİN HEMDE DEVLET MEMURU OLDU DİYE O KÜRDÜ ÖLDÜRÜCEKSİN KOMİKSİNİZ , BENDE KÜRDÜM NE MUTLU TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞYIM ASLA VE ASLADA PKK SEMPATİZANI OLMAYACAGIM. HALA KÜRT OLUPTA PKK DESTEKÇİSİ OLANLAR VARYA ABİ NE KÖRSÜNÜZ YA. 37 3 Yanıtla
  • poyrazhannn: Türk kürt bin yıldır kardeş olamamış kürtler her fırsatta kalleşliğini yapmış bundan sonrada yapacaktır boşuna kardeşlik safsatası yapmayın .. 17 20 Yanıtla
  • poyrazhannn: kürtten kardeş değil olsa olsa KALLEŞ olur ..küçük bir kısmı hariç .. 21 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement