PKK'dan Susturuculu Silahla Korucu Muhtarlara Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

PKK'dan Susturuculu Silahla Korucu Muhtarlara Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı

PKK\'dan Susturuculu Silahla Korucu Muhtarlara Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Çalışkan Beldesi Vatan Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda köy korucusu Osman İnal ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı 32 yaşındaki Lezgin Yağız'a, aileleri ile çıktıkları bayram alışverişinde silahlı saldırı düzenlendi.

21.09.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Çalışkan Beldesi Vatan Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda köy korucusu Osman İnal ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı 32 yaşındaki Lezgin Yağız'a, aileleri ile çıktıkları bayram alışverişinde silahlı saldırı düzenlendi. Susturuculu silahla düzenlenen saldırıda korucu muhtarlardan Osman İnal, şehit oldu, Lezgin Yağız ağır yaralandı.

Silopi'nin Çalışkan Beldesi'nde geçici köy korucuları olan aynı zamanda Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Lezgin Yağız, bugün bayram alışverişi yapmak için aileleriyle birlikte Silopi'ye geldi. Silopi'deki 1'inci Cadde üzerinde alışveriş yapan Osman İnal ile Lezgin Yağız'a PKK'lılar susturucu takılı silahla saldırı düzenledi. Teröristlerin saldırısında Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal şehit olurken, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Lezgin Yağız ağır yaralandı. Yağız, ambulansla Silopi Devlet Hastanesin'e kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları saldırı sırasında silah sesleri duymadıklarını söyledi. Güvenlik güçleri saldırıda sustuculu silah kullanıldığı için ses duyulmadığı üzerinde dururken, saldırıyı düzenleyen teröristleri yakalamak için kapsamlı operasyon başlatıldı. - Silopişırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'dan Susturuculu Silahla Korucu Muhtarlara Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement