PKK Elebaşı Öcalan'a Ailesiyle Görüşme İzni - Son Dakika
Güncel

PKK Elebaşı Öcalan'a Ailesiyle Görüşme İzni

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, dün İmralı Cezaevi'nde görüştüğü, ağabeyinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

12.09.2016 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, dün İmralı Cezaevi'nde görüştüğü, ağabeyinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde kalan PKK terör örgütü elebaşı ağabeyini Kurban Bayramı dolayısıyla, verilen açık görüş izni doğrultusunda dün ziyaret eden Mehmet Öcalan, DBP il binasında yaptığı açıklamada, Abdullah Öcalan'ın fiziksel olarak bir sorunu olmadığını belirttiğini aktardı.

Öcalan, Abdullah Öcalan'ın sağlık durumuna ilişkin, "Son sağlık durumu iyidir." dedi.

Ağabeyi ile görüşmesine ilişkin bilgi veren Öcalan, "Orada üç arkadaşı daha vardı. Ağabeyim, 'Onlarla çalışıyoruz. Durumumuz eskisi gibi devam ediyor. O arkadaşlarla ara sıra temas ediyoruz. Sorun yoktur. Bizim projelerimiz vardır. Eğer devlet bu projelere hazırsa, biz bu projeleri 6 ayda bitirebiliriz.' diye konuştu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Öcalan, ağabeyinin "6 ayda bu sorunu çözeriz. Bu kör bir savaştır. Demokratik kurumlar, aydınlar, demokratlar, siyasi partiler ve insani düşünen herkes bu sorunun bir an çözülmesini istiyor." dediğini aktardı.

Bu arada, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın sağlık durumu ile ilgili haber alınamadığı iddiasıyla bir grup tarafından Diyarbakır'da 5 Eylül'de başlatılan "Açlık grevi"nin de ailesinin ziyaretinin ardından, sonlandırıldığı belirtildi.

PKK Elebaşı Öcalan\'a Ailesiyle Görüşme İzni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK Elebaşı Öcalan'a Ailesiyle Görüşme İzni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement