PKK, Eski Belediye Başkanı ile Birlikte 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK, Eski Belediye Başkanı ile Birlikte 4 Kişiyi Kaçırdı

PKK, Eski Belediye Başkanı ile Birlikte 4 Kişiyi Kaçırdı

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile birlikte toplam 4 kişi PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

17.04.2014 13:57  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile birlikte toplam 4 kişi PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Arıcak'ın Bükardı Beldesi'nde 1999-2004 yılları arasında Fazilet Partisi'nden Belediye Başkanlığına seçilen Abit Doğruer, yanında Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu ile birlikte, Diyarbakır'a gitmek üzere bugün otomobille yola çıktı.

YOL KESTİLER

Doğruer ile birlikte içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin önü il sınırına yakın Diyarbakır'a bağlı Kurşunlu Köyü yakınlarında silahlı PKK'lı teröristlerce tarafından kesildi.

"ŞİMDİ SİZİ AKP'LİLER KURTARSIN"

PKK'lılar araçlardaki yolcuların kimlik kontrolü yaptıktan sonra bir minibüste bulunan yolculara dokunmadı. PKK'lılar, son seçimlerde Ak Parti'ye destek verdiklerini iddia ettiği Abit Doğruer, Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu'yu, "Şimdi sizi AKP'liler kurtarsın" diyerek silah zoruyla otomobilleriyle birlikte kaçırdı.

Bölgede minibüste bulunan yolcuların haber vermesi üzerine, bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Kaçırılan kişileri bulmak için güvenlik güçlerinin çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

DAHA ÖNCE KAÇIRDIKLARI İŞÇİLERİ SERBEST BIRAKTILAR

Şırnak'ta önceki gün PKK'lılar tarafından kaçırılan yol yapımında çalışan 3 işçi bugün serbest bırakıldı.

PKK'lılar, önceki gün Şırnak'ın Güçlükonak ile Siirt'in Eruh ilçeleri arasında yol yapımında çalışan Fuat Yılmaz, kardeşi Servet Yılmaz ile Cahit Aktaş'ı silah zoruyla kaçırdı. Teröristler bugün öğle saatlerinde kaçırdığı 3 işçiyi aynı bölge yakınlarında serbest bıraktı. Güçlükonak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen işçilerin ifadeleri alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK, Eski Belediye Başkanı ile Birlikte 4 Kişiyi Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Samir: Özerkliğimizi alana kadar susmayacağız bunu unutmayın TC 35 59 Yanıtla safir: Heee alırsınız özerkliğinizi ama nerden alırsınız bilemem 0 0 muhasebeci: al sana özerklik:)))asalak gıbı yaşayın işte daha ne istiyonuz çok bile bu size ırkınız bıle yok hem özgurluk de diceksen özerlık nedır la asalaklıga bu kadar alışmısız kı artık... 0 0 kursunasker: Olum ananı da alıp istediğin yere gidebilrisin gerçi en uygun yer Irak kuzeyi 0 0
  • halit: pkk it sürüsü lanetolsun size ve size destek verenlere 40 29 Yanıtla
  • SAMİ: ooo Ülkenin haline bak iyice bunlara yüz verildi 25 9 Yanıtla
  • TÜRK KÜRT KARDEŞ OLMALI: BB paralel yapıyı devlet kurumlarında arayacağına gitsin dağda arasın bak adam ülkede dağa adam kaçırıyor 19 11 Yanıtla
  • AMEDLI BOTAN: kac kez doguya geldınız kac tane alıs verıs merkezı actınız da sıze harac kesıldı dısardan davulun sesı hos gelır yanına gıtmek lazım sen FURA dıstan duyduklarınla yetınmıssın dogu ınsanı delıkanlıdır merttır cumerttır gelelım dıger konuya her ınsan yanlıslarıyla yargılanmalıdır kacırılan ınsanlar bosuna kacırılmaz her kez ektıgını bıcer her yanlıs ta bır bedelı olmalıdır olmalıdır kı yanlıslar ust uste yapılmasın ...AMEDLI BOTAN 15 15 Yanıtla seko: amtliymiş ulan iş makinelerini yaktınız askeri araçları taşladınız batıdan gelen ıerak iran suriyeye gidecek tırları yaktınız devlet elektrik çekeçek köylere pkk yani sizler yaptırmadınız o kadar iyiyse doğuda iş adamaları var onlar yapsın neden çünkü sizlere güven yok vatanını satan herşeyini satar 0 0 ÇEKDAR MAHSUM 72BATMAN: aynen öyle katılıyorum sana AMEDLİ BOTAN 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement